Mit tegyek összevesztem a legjobb lány barátommal?
Figyelt kérdés
Összevesztem a legjobb lány barátommal, állatokról beszélgettünk írta,hogy nem szeretne állatot,mert nem lesz szaporító erre írtam,hogy LOL, választ kaptam: Sz@rt sem értesz az állatokhoz, írtam neki,hogy ezzel megbántott, írja: Kur@@ára nem érdekelsz,mert hülye vagy. Mit tegyek?2018. máj. 26. 13:34
1/13 anonim válasza:
Szerintem ebben a helyzetben egy nyelvtan érettségi az, amit tehetnél...
2/13 A kérdező kommentje:
Az már megvan nyugi ;)
2018. máj. 26. 13:54
3/13 anonim válasza:
Miért írtál arra a mondatra egy LOL-t?
Nem csodálom, hogy kiakadt ezen, én se értem mit akartál.
4/13 anonim válasza:
Éretlen kölykök vagytok mind a ketten.
5/13 A kérdező kommentje:
Inkább meg se szólalj.
2018. máj. 26. 14:12
6/13 anonim válasza:
Tisztazd vele a felreertest vagy valami. Mond meg hogy rosszul fejeztetek ki magatokat és ez megesik néha..
7/13 A kérdező kommentje:
Rendben! Legyen nagyon szép napod!
2018. máj. 26. 14:16
8/13 anonim válasza:
Megmondtam volna neki, hogy kettőnk közl mégmindig Ő az ostoba, és Ő nézzen utána szaporítás fogalmának.
9/13 A kérdező kommentje:
Azóta egyáltalán nem volt fent.. Bízok benne,hogy kibékülünk..
2018. máj. 27. 11:00
10/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Aggódok miatta,mert tegnap fél kettő óta egyáltalán nem volt fent. Azért aggódok miatta,mert depis a csaj és félek,hogy valami kárt tett magában. Mit írjak neki? Azóta a kur@@@@ nem érdekelsz szó volt az utolsó beszélgetésünk.
2018. máj. 27. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!