Mit tegyek összevesztem a legjobb lány barátommal?
Figyelt kérdés
Összevesztem a legjobb lány barátommal, állatokról beszélgettünk írta,hogy nem szeretne állatot,mert nem lesz szaporító erre írtam,hogy LOL, választ kaptam: Sz@rt sem értesz az állatokhoz, írtam neki,hogy ezzel megbántott, írja: Kur@@ára nem érdekelsz,mert hülye vagy. Mit tegyek?2018. máj. 26. 13:34
11/13 anonim válasza:
Hivd fel telefonon vagy menj el hozzá személyesen szerintem, es mond hogy jo lenne kibékülni.
12/13 A kérdező kommentje:
Ha ba@@ k rám akkor ez van. Már nem érdekel nagyon, nem láttam,hogy azóta fent volt e vagy a chat van kikapcsolva nála, de annyi jó lenne,hogy bocsi ........ Nem volt jó kedvem még akkor és azért írtam ezt ,hogy ku.. ra nem érdekelsz,mert hülye vagyokot. Ha nem képes rá flegma lány marad akkor Én se.
2018. máj. 29. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!