Hogyan béküljek ki a legjobb barátommal? (én lány vagyok).
Ha leszopod, akkor biztos, hogy megbékél.
Kérdés, hogy neked mi a célod.
Az, hogy téged kedveljen.
Vagy az, hogy valóban kibéküljenek?
Ha azt akarod, hogy valóban kibéküljenek, akkor esetleg a lánnyal kellene beszélned.
Nekem is ez volt/van.
a legjobb fiu baratom elmondott nekem valamit es utolag kiderult h csak nekem mondta el. Na es en ezt valahogy elmondtam a baratnojenek. ez pont akkor tortent amikor szakitasuk kezdett kibontakozni. masnap szakitottak 1 honap jaras utan. A legjobb baratom utal mert igy "hatbaszurtam". mar nagyon sokszor elnelzest kertem. a legjobb baratok voltunk. valamennyire sikerult megbeszelni a dolgokat egy nagy veszekedes utan. azt mondta hogy nem haragszik de ne nagyon beszeljunk ezek utan. idegosszeomlast laptam... 13/L
Kaptam!*
Ez a multheten tortent. nagyon kozel engedtem es most nagyon hianyzik. atzol felek hogy ez nem kolcsonos mert ugy erzi hogy nagyon megbantottam. sohasem leszar olyan a kapcsolatunk mint ez elott. ettol sirni van kedvem! :''(
(Elozohoz lemaradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!