Miután veszekedtünk az egyik legjobb lány barátnőmmel már meg sem merem puszilni sőt beszélni is, mert félek, hogy elküld melegebb éghajlatra. Teendő?
Beszéljetek mindenképpen!!!
Idővel változni fog a dolog.
Én is veszekedtem már a legjobb bnőmmel,mi is puszival köszöngetünk.De amikor össze vesztünk (jó 1,5-2 hétig tartott az össze veszés) és találkoztunk is akkor minden testi érintést(puszi,ölelés) hanyagoltunk,sőt még a 3 lépés távolságot is megtartottuk mind a ketten.Aztán mindig megbeszéltük a dolgokat min kéne neki is nekem is változtatnom.
Aztán megvártam míg barátnőm teszi meg a lépéseket.Mivel én hamarabb megbocsájtottam neki.Így én már pár nap után puszival köszöntem volna.De láttam rajta némi feszkót így vártam.Aztán ahogy telt az idő már jött puszit adni,meg elköszönésnél is ő tartotta az arcát.Aztán idővel minden a régi lett.
Össze veszések után kell idő mind 2 félnek.Valaki hamarabb enged vki később.Látom te is hamar elengedted a dolgot.Így azt javaslom,hogy várj bármi testi kontakttal.Előbb csak hívd fel,írkáljatok majd kérj találkozót abból látni fogod a reakciókat.Bár nálunk csak a találkozó segített,nem írkáltunk,mert abból is veszekedés lett.Te ismered barátnődet és magadat is.Látni fogod majd a reakciókat.
Viszont beszélni ne félj vele!! Problémák azért vannak,hogy megoldják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!