Szerintetek jogosan haragszom a "legjobb" barátnőmre?
Ő egyben az unokatesóm is, 2 év van köztünk és nem ugyanabban az országban élünk. Nyáron kimentünk hozzájuk, neki akkor volt egy 6 hónapos kapcsolata. Bemutatott a barátjának, és a legjobb barátjának is. Nekem nagyon tetszett a legjobb barátja, a jelek szerint én is neki, viszont nem lett volna semmi, mert 800 km választott el minket. Az unokatesóm és az akkori barátja szakítottak, majd összejött a legjobb barátjával - aki nekem tetszett. Tudta jól, hogy mennyire odavagyok a srácért, sőt még hitegetett is, hogy biztosan bejövök neki, stb. Facebook-on kirakta, hogy kapcsolatban van, viszont azt nem, hogy kivel. Rákérdeztem, mert nem értettem, hiszen 2 hete lett vége a 6 hónapos kapcsolatának -külső okok miatt-, és máris barátja lett. Tagadta, hogy a legjobb barátjával jött volna össze (aki véletlenül pont tetszett nekem). Majd később kirakták, hogy egymással vannak kapcsolatban - azaz már a nevet is. Utána még próbált jópofizni, majd meggondolatlanul -persze csak burkoltan- |er*b@nco*t@m, amiért 2 "depis" hét után már újra kapcsolatban volt, MEGINT a legjobb barátjával. Felkapta a vizet, majd nem beszéltünk egy ideig. Írtam egy bocsánatkérő levelet, amiért |er*b@nco*t@m. Akkor kibékültünk, hogy ne dobjunk el egy 14 éves barátságot egy fiú miatt. Nemrég beteg volt, és ráírtam, hogy jól van-e, akkor pont nem volt fent de 1 órával később megnézte és nem írt vissza. Rá 1-2 hónapra rám írt, hogy hiányzom neki, stb., de nem reagáltam rá, hiszen ha ő nem méltat annyira, hogy válaszoljon, én miért tegyem?:)
A lényeg: jogosan neheztelek rá amiatt, hogy összejött azzal a sráccal, aki nekem tetszett? Igaz, hogy a távolság miatt nem jöhettünk volna össze, de legalább megkérdezhette volna, hogy "nem vennéd-e zokon, ha összejönnék ezzel a sráccal" -akkor biztosan nem akadtam volna ki-, vagy ha ezt sem, legalább bevallhatta volna, mikor konkrétan rákérdeztem (nem a srác miatt haragszom rá, hanem amiatt, amit csinált, és hogy ennyire nem vette figyelembe az érzéseimet - 14 év barátság után).
A legjobb barátnőm és én sosem vesztünk ilyen hülyeségeken össze.Én sosem akarom barátnak/ismerősnek/rokonnak a párját,mert ez számomra valahogy gusztustalan.Tőlem sem akarták még elszedni a volt barátomat,és a többi 1-3 hónapos kapcsolatomat sem...meg a 2 évest sem.
Gyerekes dolognak tartom ezt a "neked tetszik,összejössz vele,mikor nekem tetszett..."!
Szerintem felesleges ilyeneken rágódni...meg a múlton is felesleges rágódni.
Lépj túl ezen az egészen,mert ha nem ezt teszed,akkor csak egy helyben fogsz toporogni!
Jogosnak tartom a kérdést, hogy most 14 éves vagy-e?
Azért mer tneked nem volt esélyed összejönni vele, miért zavar hogy ő összejött? Ne légy gyerekes.
Szerintem jogosan haragszol. Én is haragudnék a barátnőmre ha összejött volna a sráccal aki nekem tetszik és letagadja. Nem azért, mert összejöttek, hanem mert letagadja.
De ha még ezt meg is bocsátanám, akkor az 1-2 hónapos elszigeteltséget nem. Arra azért méltathatott volna, hogy válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!