Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha féltékeny...

Mit csináljak ha féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre?

Figyelt kérdés
leginkább a testi adottságaira és a nyelvérzékére. továbbá egyre többször érzem úgy hogy nem szán rám elég időt. Most például beteg vagyok és még el se küldte a házit se pedig egy ideje itthon vagyok amikor meg ő beteg még a dolgozat kérdéseit is el mondom neki,hogy jól sikerüljön neki. egyébként szeretem , csak teljesen lerombolta az önbizalmam.

2013. dec. 5. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki szemtől szembe, ha vagy elég tökös :D De komolyan, beszéld meg vele.

Próbáld elfogadni magad! Te bizonyosan másban vagy jó! A kinézet nem mindig számít ;)

2013. dec. 5. 19:11
 2/3 valaki : ***** válasza:

Húhú,baromira meg tudlak érteni.

Pont ebben a cipőben járok,szóval a tanácsom annyi,hogy kitartás.

De ezt a testi adottságai jobbak dolgot ne mondd nagyon neki,mert én is ott rontottam el ( Nekem jó alakom van,neki szép az arca).Állandóan mondta,hogy milyen jó az alakom,de irigy rám,egyszer mondtam neki,hogy de te meg szebb vagy,azóta leállíthatatlan nagyképűségben szenved -.-

2013. dec. 7. 18:55
 3/3 anonim válasza:
100%

Üdv a klubban...

Mindenkinél más:

-van, aki azt szereti, ha futnak utána

-van, akit hagyni kell és visszajön, mert rájön, hogy hiányzol neki

-van, hogy egyszerűen vége

-van, hogy új, közös emlékek kellenek, tehát új programokat kéne szervezni

2013. dec. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!