Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok féltékeny a legjobb barátnőmre? Hogyan verjem ki az ilyen hülye gondolatokat a fejemből?
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal.
Néha mikor nem ér el engem (legyen az csak 1-2óra)azonnal ír egyik barátnőmnek, hogy hol vagyok, mit csinálok. Pedig tudja, hogy nem vesztem el,és ha lesz időm azonnal keresem...ilyenkor ír nekik, megkérdezi, aztán az egyik barátnőm(akivel még nem is találkoztak, be sem mutattam őket egymásnak)leáll vele beszélni, hogy hogy s mint van, hogy telik neki a szünet stb.
Vagy az is néha zavar, ha egy másik barátnőmmel vagyunk együtt, ők egy témáról nagyon jól elbeszélgetnek,én meg háttérbe szorulok. Nem értem miért előjön ilyenkor a féltékenység. Pedig normális dolognak számítana,hogy a párom jól kijöjjön a barátnőimmel, nem?
Szerintem azért vagyok ilyen, mert sokkal szebbnek és érdekesebbnek tartom őket, mint magamat. Attól félek, hogy ők jobban lefoglalják őt, és érdekesebbek lesznek számára, mivel neki én vagyok az első.
Szerintetek hogy verjem ki a fejemből ezt? Egyáltalán nem hisztizek ezek miatt, csak úgy belül emészt a dolog.
Egyik barátnőm, akitől jobban tartok, az olyan, hogy mindenkinél próbál bevágódni,akárhol vagyunk. Csak ő akar lenni a figyelem központjában, és egy csomót dumál.
Múltkor is többször felhívott, amíg a barátommal kettesben voltunk itthon, hogy menjünk ki hozzá-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!