Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátommal járok! (? )
Figyelt kérdés
Nos.. Tegnapelőtt összejöttem a legjobb barátommal. Ezer éve ismerjük egymást,minden rezzenésemet ismeri,egy helyen lakunk,egy a baráti társaságunk,rengeteg közös élményünk van. A nővérem barátjával is szintén a legjobb barátok, így sokat voltunk négyesben mindig és egy egészséges szikra mindig is volt közöttünk. Az utóbbi időben sokat jártunk együtt bulizni, és akkor mindig csókolóztunk és itt aludt nálam. (De a csókolózástól több sosem volt) De azért bevallom,ilyenkor mindketten be voltunk kicsit csiccsentve. De nagyon jól éreztük magunkat egymással, így úgy döntöttünk, próbáljuk meg :) De azóta minden megváltozott.. Tegnapelőtt jöttünk össze,amikor itt volt nálam, és ma ment haza.. Egész nap együtt vagyunk, eláraszt szívekkel és puszikkal. És ez nekem egy kicsit sok és gyors, amit már meg is mondtam neki, de nem nagyon értette meg. Nem vágyom arra,hogy agyon puszilgasson,hogy nyálas szövegeket írjon sms-ben,hogy alvás közben hozzám bújjon. De még nem jártunk, ez nem így volt.(!)Ő meg pont fordítva gondolja ezt az egészet.. Már szerelmes belém, én pedig belé abszolút nem, sőt egy kicsit inkább megijeszt. És őszintén, néhány dolgot szívesen megváltoztatnék rajta. ( Pl. hogy másmilyen blúzt vegyen fel,stb,ilyen apróságok) Magyarul : szeretném magamnak tökéletesíteni. De mielőtt jártunk volna, rajongtam érte. Fura még nagyon nekem az egész. Nem tudom eldönteni,hogy ez később jobb lesz majd, és ez csak a "kapcsolat eleji bizonytalanság" vagy ez már halott ügy?! Én nagyon szeretném őt szeretni!2013. júl. 10. 01:23
1/13 anonim válasza:
És most mire is kell válaszolni pontosan?
2/13 anonim válasza:
Háromszorás hurrá a srácnak, aki kilépett a barátzónából!
Hipp hipp... na jó igazából ezt pont lesz1rom.
3/13 anonim válasza:
elvesztetted a legjobb barátod :/
4/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha nem volt egyértelmű. Arra,hogy ez talán majd megváltozik, vagy ne is erőltessem? De akár csak egy sima véleményt is szívesen várok! :)
2013. júl. 10. 01:26
5/13 anonim válasza:
hány évesek vagytok? kíváncsiságból
6/13 anonim válasza:
szerintem még várj egy kis időt, hátha megszokod ezt az új helyzetet.. ha akkor sem megy akkor nem kellett volna a barátságtól több szerintem.. de én a helyedben mindenképp várnék kicsit:)
7/13 ameoland válasza:
Még egy nő,aki át akarja alakítani a pasit...
8/13 A kérdező kommentje:
17 és 20 :) Félek,hogy elijeszt maga mellől azzal,hogy ennyire szeret.. Amikor itt van nálam, egyáltalán nem foglalkozok vele annyit, mint mondjuk az előtte lévő barátommal. Bár lehet én vagyok a hülye :)
2013. júl. 10. 01:34
9/13 anonim válasza:
"És őszintén, néhány dolgot szívesen megváltoztatnék rajta. ( Pl. hogy másmilyen blúzt vegyen fel,stb,ilyen apróságok)"
MIVAN??
Egy fiú blúzt visel? :DD
10/13 A kérdező kommentje:
Pólót* nem magyar az anyanyelvem.
2013. júl. 10. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!