Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel vagy a legjobb barátommal Szilveszterezzek?
A barátnőmmel eléggé viharos a kapcsolatunk. November környékén szétmentünk és úgy nézett ki, hogy nagyon összeveszünk.
A lakótársaim, a legjobb barátom, akit évek óta ismerek, és a barátnője (akivel szintén nagyon jóban vagyunk) pedig már ekkor nagy ünnepi lázban égtek, minden nap feljött a Karácsony és Szilveszter téma.
Szerették volna, ha így 3asban Szilvesztereznénk. (Hú Peti, ugye együtt Szilveszterezünk, Hú már annyira várom a Szilvesztert, mit csinálsz akkor?...)
Szóval idáig elhárítottam, hogy még nem tudod, de akkor eléggé magam alatt voltam, és így igent mondtam.
Most viszont kibékültem a barátnőmmel, és újra össze is jöttünk. Ő kettesben szeretne velem Szilveszterezni, és nem bírja a barátaimat, meghittségre vágyik, és hallani sem akar arról, hogy betegye a lábát az hozzánk (pedig a barátaim is mondták, hogy hívjam át őt is).
Hiába kérleltem, hogy csatlakozzon hozzánk, csak bevágta a durcit, és azt mondta ha ilyen vagyok, akkkor inkább az exével Szilveszterezik, és azóta is hangoztatja, hogy milyen dolog, hogy inkább a barátaimat választom helyette.
Semelyikőjüket sem szeretném megbántani, és tényleg nem tudom mit tegyek, a barátnőm szerint viszont természetes, hogy őt kellene választanom. Ez tényleg így van? Vagy csak játszmázik velem?
bocs, de baromi manipulatív a barátnőd. ha most engedsz, idővel rosszabb lesz :)
szilveszterezz a barátaiddal, ha ennyire kompromisszumképtelen akkor szenvedjen. menjen az exéhez. ha tényleg érdekled, akkor nem fog lelépni hanem elgondolkozik, hogy talán nem így kéne viselkedni egy kapcsolatban.
mert pl az is megoldás lehetett volna, hogy az este egy részét a barátaiddal töltitek négyen, aztán elmentek kettesben, de ő csak a saját orráig lát, és ez hosszú távon baromi idegesítő lesz.
S szexeltek már? Mert egy ilyen döntés után az a minimum, hogy lenyeli. :D :D :D :D
Na jó, komolyra fordítva a szót: ha nem vagy b.zi, akkor a barátnőddel leszel, ha már újra összejöttél vele. Ha meg..... :D akkor a haveroddal. A fenti manipulatív dologra meg ráérsz hónapok múlva gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!