Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen ez normális?
10éves gyerek mit keres ebbe a kategóriába?
*GTFO!*
Hova fajul ez a világ...
És nem, nem normális. Ennyi idősen még nem ezzel kéne foglalkoznod. Und ahogy előttem is írták ez valószínűleg csak rajongás a barátnőd felé!
Úristen, már 5. es vagy?
Viccet félretéve. Engem 13 éves koromban kapott el ez a kór, hogy: Úristen ez normális? o.O egyébként most olvasom, hogy azt írtad 14 évesen ez normális? 10 vagy, miért nem így kérdezted? Mondjuk gondolom, mert mindenki csak cseszegetett volna.
A legjobb barátnő pedig ezért legjobb barátnő, hogy ilyeneket is megbeszélj vele. Bár nem ismerem őt, ha pletykás meg ilyesmi, inkább ne mond neki. Abból tuti nem sül ki semmi jó.
Egyébként én is túlestem ezen, de nem 10 évesen.. én is fiús voltam, vagyok xD és nagyon is hosszú hajam volt kiskoromban, csupán ennyi különböztetett meg a többi fiútól. Szóval kb átlátom mi lehet veled, bár én csak 13 évesen kezdtem barátkozni lányokkal is.
Egyébként te, 10 évesen, hogy is tudnád mi a szerelem mikor én sem tudom még 16 évesen? Biztos éreztem már, de nem vagyok sosem biztos a dologban. Milyen érzés is az a szerelem? Te 10 évesen tudod? Mit érzel a legjobb barátnőd iránt? és miket szoktatok együtt játszani? ő is fiús? vagy inkább teljesen az ellentéted? szoktátok ölelgetni egymást? ezek is fontos dolgok.
Amúgy, a kérdésedre válaszolva: Nem, nem normális, de mi is a normális manapság?
"ja és azt is olvastam, hogy ez 1 hónapig tart, de nekem már egy sulis félévbe tellett ez a szerelem"
Öööö. Ezt nem lehet így konkrét hónapokban mérni, hogy meddig tart...ez nem egy betegség, hogy meg legyen szabva, meddig tart és mikor múlik el...
Amúgy, szerintem ez tipikusan gyerekszerelem. Bontogatod a szárnyaid, érdeklődsz a világ felé. Mindenki vonzódott már ebben a korban is egy másik emberhez, hiába mond bárki bármit...és anno ők is csak a szerelem szóval fejezték ki, mert a szinteket ebben a korban még nem igazán lehet elkülöníteni. De ez most mindegy is, csak egy kis mellékes :)
Fiús lánynak mondod magad, és lányba szerettél bele. Esélyes, hogy leszbikus vagy, vagy biszexuális (fiúkba és lányokba egyaránt tudsz szerelmes lenni), de még azért nem könyvelném el a helyedben azt, hogy ez biztos :) még sokminden változhat, habár sokan már a te korodban tisztában vannak azzal, hogy melyik nemhez vonzódnak.
Én is leszbikus vagyok, és 11 évesen éreztem először azt, hogy vonzódom a lányokhoz. Nem voltam szerelmes,de jobban vonzottak, mint a fiúk. Ez most sem változott. Ez az én példám :)
A lényeg az, hogy akárhogyan is alakul, te boldog legyél, és jól érezd magad. Senki miatt ne akarj azon változtatni, kit szeretsz, mert akkor csak szenvedni fogsz.
18/L
Kedves PetraSimsFan!
No para! - Normális, hogy valakit nagyon szeretsz, ne aggódj! - Az is normális, hogy kb korod beli, hogy lány, hogy szeretsz vele lenni. - NINCS EZZEL SEMMI GOND !
A szexuális érésnek még csak a kapujában vagy, lehetasz még szerelmes fiúkba, lehetsz hetero bi vagy homoszexuális... előtted még sok kinyitatlan ajtó áll az életben, és bármit is teszel, valamelyik leszel a három közül, amit nem tudsz kívülről befolyásolni.
Szóval ne görcsölj rajta, bárhogy is lesz, Te egy értékes, jófej ember vagy, rengeteg értékkel, amelyiknek jórészét még Te is csak ezután fogod megtudni magadról. - Isten olyannak szeret amilyen vagy. - Kívánom, hogy legyél nagyon boldog!
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!