Hogyan béküljek ki az egykori legjobb barátommal, érjem el, hogy szóbaálljon velem?
Üdv! Kb 3hete szóba se áll velem az egykori legjobb barátom, de tényleg szo szerint. A haverommal évfolyamtársak vagyunk. Az előzmény a következő: A barátnője, aki mellesleg egy rib..., folyton kisajátítja őt, nem hagy időt neki arra, hogy velem legyek, úgy viselkedik, mintha ő lenne az egyetlen a srác életében, nem engedi el sehova a csaj. Ezt természetesen szóvátettem a haveromnak, mert nagyon zavart, hogy mióta nője van, nem hajlandó időt szánni rám. Mondtam a barátnőjére egy-két csúnya dolgot,mert ugy is gondolom, erre a haverom leírta messengeren (-.-), hogy nem áll többet velem szóba,meg neki a csaja a legfontosabb, és hogy neki nem kell ilyen barát (kb 1.5 éve ismerjük egymást). Közben csak meg szeretném óvni a csajtól, aki egy kur..., és csak a srác pénzére hajt, mindig mondogatja a barátainak hogy "megint kifizette a kajám, meg nálunk mindig ő fizet", a balek haverom meg bedől a csajnak. Van valakinek valami tippje, hogy érjem el, hogy a haverom szóbaálljon velem?
15/f
Mondtam a barátnőjére egy-két csúnya dolgot, - ha lekváznád az én csajomat - vagy bárkit, akit szeretek!, kidobnálak a francba.
Egyébként felnőtt nő vagyok, és sokszor a párom fizet 34 éves férfi.
NEM elvárom, de megteszi.
A barátod feltehetően hetero, neked pedig nincs pinád. Innentől kezdve mit nem értesz?
Komolyra fordítva a szót: Az ivarérett kor elérésekor a párválasztás kerül előtérbe, és a haverok hátrébb szorulnak a fontossági sorrendben. 40 felé, beérett egzisztenciával és családi háttérrel újra a barátok veszik majd a át a stafétát. Erről nem a barátod tehet. Ha nem tetszik, apellálj Evolúció bácsinál. Ő biztosította ekképpen a faj fennmaradását. (Mellesleg te is ennek köszönheted, hogy létezel.)
Szeva!
Az a helyzet, hogy ezt eléggé elszurtad mert ahhoz a barátságotok még nem volt elég mély a sráccal, hogy minösíthesd a csajàt.
Szóval ez valóban teljesen normális ami történik. Azt tanuld meg, hogy az igazság néha túl éles fegyver egy barátságban ahhoz hogy állandóan használd! Szerintem ha ö a legjobb haverod akkor egyszerűen dobj neki egy üzenetet es mond meg neki hogy “ a legjobb haverom vagy es ne haragudj hogy a baratnödet minösitettem, csak sz@r volt hogy nem talalkoztunk annyit mint regen, de megertem a helyzetet, majd szólj ha lesz idod lógni velem” - ezzel biztositod arrol hogy megerted, varsz ra, a legjobb haverod es elnezest is kertel. Nem feltetlen hiszem egyebkent hogy most ha 15 koruliek vagytok akkor feltetelnül kihasznalasnak szamit ha valakit meghiv kajalni... meghat ugye cserebe este meg meg..hatja a haverod. Szoval neki ez befektetes. Vonulj picit hatterbe. Te leszel az elso akihez menni fog a haverod ha szuksege lesz rad. Azt is tudnod kell hogy ezek a kapcsolatok nem tartanak orokke. Az en legjobb haverom is ilyen volt. Eltunt ha csaj jott a kepbe. En elkuldtem a fenebe, de a rozsaszin kodben nem latott... aztan felev mulva amikor mar unta a csajt akkor jottem en ujra. Ez nornalis sajnos. Egyebkent en nem vagyok ilyen, egyensulyt tudok tartani a kapcsolatom es a baratok kozott. Mondjuk nem tudom mit csinal a srac ha a csaj talalkozik a baratnoivel... egy a lenyeg, a rib..nc minositesevel csak a tavolsag fog novekedni kozted es a haverod kozott, szoval a bocs menjen eloszor. Minden okes lesz ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!