Hogyan adjam a tudtára a barátnőmnek, hogy az az embert, aki az egyik legjobb barátnőjének tart, kétszínű?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk ebben a barátságban, de én egyikükkel sem tartom rendszeresen a kapcsolatot. Ők ketten egy szorosabb barátságot kötöttek egymással, és én ezt nem is bántam mostanáig. A kétszínű barátnő nekem évek óta keresztbe tesz, folyton megnehezíti az életemet, ezért sem tartom vele már annyira a kapcsolatot. Hátba szúrt és megint nehéz helyzetbe hozott. De a másik barátnőmnek most meg a szemébe hazudott, hogy neki egyszerűbb legyen és engem hozzon kellemetlen helyzetbe. Én már látom, hogy ez nem állapot, próbálja mindig magát kihozni a legjobban, másokat ezzel eltiporva. Én a lány tudtára akartam adni, hogy át lett verve, de nem foglalkozik ezzel. Sztem túlságosan is megbízik a másik barátnőben. Mindkettőjük szemében én vagyok rossz, rám vannak kiakadva, pedig ha tudná a barátnőm az igazat, sokkal másabb lenne a helyzet.júl. 30. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Mondd meg neki szemtől szembe, hogy hazudott, majd leesik neki
Majd rájön magától, hogy milyen is valójában
Én hagynám ezt az egészet a francba, majd megoldódik magától
15 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges erőlködni, én már rég kiléptem volna ebből a "baráti" társaságból. Mire jó ez? Ezek nem barátok.
2/8 A kérdező kommentje:
Az, akit átvertek, ő nem érdemelte ezt,jó ember. Csak valahogy segíteni is kellene neki. Csak az a kétszínű meg mindenből ki tudja magát magyarázni, nem akarok még duplán én lenni a rossz.
júl. 30. 12:23
3/8 anonim válasza:
Te írod, hogy a tudtára adtad a dolgot és ő nem foglalkozik azzal. Ez az a pont ahol neked kell belátnod, hogy hozzájuk már semmi közöd! Sóhajts egy nagyot és hagyd ott azt a társaságot. Annak a "jó embernek" szüksége van a "gonoszra". Az már függési kapcsolat. A gyengébet kihasználja a másik... Akármit teszel mindig te leszel a rossz. Hagyd békén őket, majd, ha eljön az ideje a másik is rájön, hogy kinek volt igaza. Vagy sohasem fog megtörténni. Ez ilyen. Keress más barátot.
4/8 anonim válasza:
Nem kell beleavatkozni, rá fog jönni magától. Ha elkezded neki mocskolni a harmadikat, még a végén te jössz ki belőle rosszul. Kell ez neked?
5/8 anonim válasza:
3-as a jo embernek szuksege van a gonoszra.Az mar fuggo kapcsolat Ez de ütős es igaz! Magamra ismertem benne egy volt baratsagban ahol en is turtem a mergezo viselkedest nem tudatositva magamban hogy az az.
A kerdezo valaszahoz kapcsolodva ne nyitogasd fel a szemet egyszer megmondtad,felhivtad a figyelmet,tobbszor nem kell,azt fogjak gondolni te askalodsz.Hatarolodj el.A masik baratnonek ez lehet tanulo penz atkell hogy essen egy ilyen tapasztalaton,hogy kinyiljon a szeme.Nekem hasonlo helyzetben hiaba mondtak masok,hogy mit gondolnak arrol aki a viselkedesevel artott nekem.Meg en nem ereztem ugy nem tudtam elszakadni.Sot az elszakadas is eleg nem szep modon zajlott.
6/8 anonim válasza:
figyelj… megertelek. mert nekem is ugyanez van, a csaj mindenkinek bebeszelte, hogy nem utal engem (rosszban vagyunk), de amikor rairtam, akkor meg hazudott, es mindenki neki hitt. az ilyeneket el kell dobni, a karma rohadtul vissza fogja adni, pontosan a legjobb idoben. :) ja, kitartast!
7/8 A kérdező kommentje:
Mostanra bizonyítékot is tudtam szerezni a hazugságról. Erősen gondolkodom, hogy elküldtem a másik barátnőmnek, hogy hát a saját szemével is láthassa. De a válaszok alapján félek neki megmutatni. Szerintetek?
aug. 5. 12:34
8/8 anonim válasza:
en azt mondom hogy hallgass a megerzesedre. ha nincs jo erzeted, ne tedd inkabb, de ha ugy erzed hogy el kell kuldened, akkor probald meg. ha baj van, irj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!