Hogyan mondjam el a legjobb barátomnak, hogy a kiszemeltjének már van barátnője?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég újba kapcsolatba kerültem a legjobb barátnőmmel, akivel kb. 1 évig nem találkoztam. Nagyon örültünk egymásnak, és kiderült, hogy van egy kiszemeltje. Amolyan diákszerelem dolog. Mivel a barátnőmnek nincs olyan platformja ahol fent van a srác is, felajánlottam, hogy bekövetem én. Azonban az illető elég sokat posztol egy másik lányról és egy kis kutatással kiderült, hogy van barátnője. Elszeretném ezt mondani a barátnőmnek, mert nem akarom, hogy csalódnia kelljen, ugyanakkor nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet és ezt hogyan valósítsam meg. Tudnátok tanácsot adni?okt. 16. 16:46
1/7 anonim válasza:
Nem kell túllihegni. Egyszerűen elmondod neki, hogy lecsekkoltad, foglalt, ennyi.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ne vedd annyira véresre, mondd meg neki hogy találtad ezt a képet, ennyi. Gyorsan elfogja felejteni. Mond neki hogy nézzen ki egy másikat. Előfordul az ilyen.Lehet neki se kell annyira.
Ne szorongj hisz nem a te hibád!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak tényleg nem szeretném, hogy csalódnia kelljen...
okt. 16. 16:55
4/7 anonim válasza:
Hát, ez ilyen, mindenkinek van pár ilyen csalódása, hozzátartozik az élethez. Nem kell túlbonyolítani, csak mondd meg hogy úgy látod xy-nak van barátnője.
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt általánosban elég sok kiszemeltem. Volt, aki foglalt volt. Nyilván nem ujjongtam, de pár perc múlva már nem érdekelt a srác, aztán éltem tovább az életemet. A barátnőd is így lesz vele.
18.l
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Sokat segítettetek!<3
okt. 16. 17:25
7/7 TENGEERPICI válasza:
Ha valóban a legjobb barátod akkor nagyon egyszerűen mond el neki az általad tapasztaltakat. Ha valóban jó barátok vagytok akkor nem haragszik meg.Csak szóltam! TENGERPICI 2024.10.17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!