Szerintetek ez lenne a helyes megoldás, hogy oda megyek, és személyesen tisztázzuk?
A kérdésben még ezt írtad: "elhordtam mindennek őt is, meg a srácot is"
Most ezt írod: Nem mindennek hordtam el, az egyetlen csúnya jelző, amit mondtam rá, az az, hogy "k*rva"
A srácra pedig annyit mondtam, hogy "ocsmány""
Szépen csűröd-csavarod a sztorit, próbálod menteni magad.
Egyébként ebből az attitűdből következtetve, amit itt előadsz, teljesen biztos voltam benne, hogy a lányt lek.rváztad, a srácnak meg a külsejét szóltad el. Ez is a tipikus nics guy viselkedés: nem érted, ugye, hogy a lány hogy jöhetett össze egy ilyen ocsmány sráccal, bezzeg te, a kis aranyos, ártatlan, aki mindent megtesz, mindenre odafigyel stb nem kellettél neki. Na, akkor a lányhoz vágják, hogy k.rva. Pontosan ezt csinálják az "aranyos srácok", többel is találkoztam már, kivétel nélkül mind ugyanígy viselkedtek.
Ha engem egy barát lek.rvázna, leshetné, mikor állnék szóba vele újra.
Ő nem vette olyan rossz néven, mert írta is, hogy tudja, hogy hirtelem felindulásból írtam. Azt már kb. 2-3 perccel utána megbántam és elnézést kértem. Szerintem itt inkább azon sértődött meg, hogy a barátját szóltam le, mert különben egyből letiltott volna. De nem ez történt, hanem eltelt egy pár óra, mire le lettem tiltva és a 2 között szerintem beszélt vele.
Akkor mit tegyek? Más lehetőségem nincs elérni sajnos...
De miért? Szeretném vele tisztázni ezt az egészet. Ha nem bocsát meg, teljesen megértem, de legalább meg szeretném beszélni, mert rettenetesen sajnálom.
Most beszéltem a lelkisegély szolgálattal, és azt javasolták, hogy aludjak rá párat, és ezt tegyem. Lehet, hogy elutasítja a bocsánatkérésem, de akkor is megkönnyebbülök. Persze, attól még ott lesz bennem, hogy elszúrtam... Magányosnak érzem magam, nagyon fontos ő nekem, ezért fáj ennyire, hogy nem beszélhetek vele. :/
El nem tudom mondani, hogy mennyire megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!