Szerintetek ez lenne a helyes megoldás, hogy oda megyek, és személyesen tisztázzuk?
De ha ilyen szépen bocsánatot kérne, akkor igen. 4 év, az 4 év.
4 év az semmi, ha kiderül, hogy szar vagy. Az a kapcsolat, aminek a megtartására érv az, hogy mennyi ideje tart, az nem ér semmit.
"Legbelül örülök neki, hogy boldog, csak elkapott az önérzet."
Fordítva: legbelül bsz az önérzet, ezért nehéz lett eljátszani, hogy örülsz neki.
Ez tipikusan a menthetetlen kategória. Ha valamelyik fiú barátom levágna egy ilyen nice guy hisztit, onnantól haverok lennénk, nem barátok. Kettesben nem lógnánk, csak baráti körrel, de akkor is rideg lennék vele. Plusz a párom iránt is van bennem annyi, hogy nem jópofizom egy túlérzelmes, lobbanékony fickóval, aki elhordja mindennek.
Nem csak az az érv, hogy mennyi ideje tart. Hanem, hogy azalatt az idő alatt mindig normalis és kedves voltam vele. Ez az első ilyen kirohanásom... És ő is írta nekem üzenetbe, hogy: “Tudom, hogy csak hirtelen felindulásból írtad, ismerlek már annyira.”
Először nem voltam letiltva. Elmentem lezuhanyozni, utána pont raneztem a messengerre, és még jelezte, hogy 28 perce volt elérhető. Csak 1-2 órával később lettem letiltva.
Csak hirtelen kirohanás volt. Megbántam, amiket írtam, és mondtam. 1 hónapja van vele együtt, és eddig sem mondtam semmi ilyesmit.
Nem tudom, hogy mi ütött belém hirtelen a semmiből, erre nem tudok választ adni...
Értelmetlen dolog volt.
Ez nem igaz, de higyjetek, amit akartok.
Ember, kezeltesd magad! Nagyon beteg a viselkedés, amit produkálsz.
1. 4 év után is azon rugózol, hogy nem jössz be neki.
2. Nem fogod fel elsőre, hogy NEM kíváncsi a rád: kamuprofilokról írkálsz, több számról hívogatod, odamennél a házához / munkahelyére.
3. "Tudom, hogy csak hirtelen felindulásból írtad, ismerlek már annyira." Ha ismer annyira, akkor nem ez volt az első eset, amit tapasztalt. (Lehet, hogy vele éppen "kedves" voltál eddig, de mással nem.)
Felejtsd el őket, épeszű ember ezek után nem fog veled szóba állni. És nem cikizésből írtam, azt, amit: a mellékelt ábra mutatja, hogy nemcsak a környezetednek, hanem neked is szar, amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!