Szerintetek ez lenne a helyes megoldás, hogy oda megyek, és személyesen tisztázzuk?
Szerintem hagyd békén öket, hidd el, hogy nem mindenkinek fontos annyira egy barátság, hogy ilyesmit megbocsásson.
Én is volt, hogy megszakítottam barátságot hasonló dologért.
Nem csak az a jó válasz...
Csak egyszerűen nem vesztenék semmit vele. Nem azt mondom, hogy ma, de kis idő múlva meg kell hogy tegyem... Nem csak az bánt, hogy nem bocsát meg, hanem az is, hogy nem tudom máshogy tisztázni a dolgot
Ha én valakit mindenhonnan letiltanék, az azt jelentené, hogy semmilyen formában nem akarnék kommunikálni vele. Ha ő erre fogná magát, és megjelenne az ajtómban, na akkor szóbaállnék vele: úgy elküldeném a fenébe, hogy jó ideig biztos elmenne a kedve a próbálkozástól. Ezzel a kéretlen nyomulással nagyban rontaná az esélyét annak, hogy újra jóban legyünk a jövőben.
De a lányt, akiről írsz, te ismered. Ha úgy érzed, tényleg nincs vesztenivalód, akkor tégy, ahogy akarsz.
De ne hamarkodd el. Te tettél egy lépést, most rajtuk a sor, adj nekik időt. Ha a lány számára is annyira fontos a barátság, akkor esélyes, hogy idővel feloldja a tiltást és szóbaáll veled.
Igen, én is így gondolom.
Még korai lenne megtenni, hisz nagyon friss dolog. Időt akarok neki hagyni, de valahogy megpróbálom majd felvenni vele a kapcsolatot. Nagyon fontos személy nekem, egy hatalmas űrt hagyott maga után a szívemben... Nem csippan a messenger, hogy
“Hogy vagy?”
“Miújság?”
És megéreztem azt, hogy elvesztettem egy nagyon fontos személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!