Szerintetek ez lenne a helyes megoldás, hogy oda megyek, és személyesen tisztázzuk?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki fontos nekem barátként. 4 éve ismerjük egymást, mindent megosztottunk egymással. Csak még mikor megismertem, én többet éreztem, csak ő nem akart többet, mint barátság. Megmaradtunk azóta is barátok, mert nagyon szeretek vele beszélgetni és fontos személy lett nekem. Nem rég összejött egy sráccal. Habár nem ismerem, és személyesen sosem beszéltem vele, korrekt volt, mert nem zavarta, hogy a lány velem beszélget. Én meg a semmiből hirtelen kikeltem magamból és elhordtam mindennek őt is, meg a srácot is, 2 nappal ezelőtt. Letiltottak a facebookon. Nem azért csináltam ezt, mert szerelmes lennék, csak az önérzetem miatt, mert én anno nem voltam jó, és ez feljött belőlem. De nagyon megbántam már és csináltam másik profilt, ahol mindkettőjüknek írtam egy nagy bocsánatkérő üzenetet, ahol elismertem, hogy nagyot hibáztam. Viszont erre nem kaptam választ, konkrétan nem tudom sehogy elérni. Viszont mindenképp jóvá szeretném tenni, mert ezt a barátságot én rontottam el. Nem tudom, ki hogy reagálna egy ilyen helyzetre, ha random oda állítanak, ezért van bennem egy kis para. Szerintetek az lenne a helyes megoldás, ha elmennék felcsöngetnék, hogy személyesen is elmondhassam, hogy hibáztam és rettenetesen bánom?2023. okt. 12. 14:29
21/86 A kérdező kommentje:
Ezt én rontottam el, de mindent megpróbálok, hogy jóvátegyem!
2023. okt. 12. 17:34
22/86 anonim válasza:
Már tisztáztad a dolgot azzal, hogy megírtad neki a magyarázatot, hogy csak az önérzeted tört fel, stb.
Nem kell erröl többet beszélni. Pár hónap múlva írhatsz neki az új profilról, hogy hogy van, mi újság.
23/86 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem válaszol nekem sehol, mintha nem is léteznék neki
2023. okt. 12. 21:15
24/86 anonim válasza:
De még csak két napja történt. Pár hónap múlva lehet, hogy más lesz a helyzet, talán már együtt sem lesz ezzel a fiúval.
25/86 anonim válasza:
Hagyd. Ez az egész rólad szól. Nem veszed észre? Te akarod szemtől-szembe, neked kell a barátság. Önző vagy, és soha nem voltál igazi barát. Ha ezek után megjelennél, ilyen kirohanás után komolyan azt hinném, hogy most le fogsz szúrni ott helyben.
26/86 A kérdező kommentje:
Dehogynem voltam igazi barát. Mindig törődtem vele, éa foglalkoztam vele...
2023. okt. 13. 09:55
27/86 A kérdező kommentje:
Várok egy pár napot, aztán felhívom telefonon, nem fogok oda menni
2023. okt. 13. 09:58
28/86 A kérdező kommentje:
Csak akkor megyek oda, ha sikerül vele megbeszélnem
2023. okt. 13. 09:58
29/86 anonim válasza:
"én anno nem voltam jó, és ez feljött belőlem"
Nem voltál barát. Törődtél és foglalkoztál vele, hogy majd rájöjjön, hogy szeret téged. Amint világos lett, hogy nem kapsz puncit, lehullott a maszk.
30/86 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy hirtelen felindulás volt. Ha nem lennék barát, akkor nem szeretnék vele kibékülni mindenáron. Ott van neki az a srác, de így is szeretnék vele kibékülni, mert sokat jelent nekem a barátsága... és ezt nagyon elszúrtam.
2023. okt. 13. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!