Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
 81/105 anonim ***** válasza:
58%
70: 100%, hogy provokáció az egész. Tipikus gumicsont!
2022. ápr. 1. 15:23
 82/105 A kérdező kommentje:
Onnan veszem, hogy ismerem...
 83/105 anonim ***** válasza:
56%
Cicuka, megint több profil nyomod? :D lebuktál. És igen én is a santorinis mesemondot látom bele.
 84/105 anonim ***** válasza:
43%
77:Mondjuk aki a gyerekre vigyáz rosszul lesz és mentő viszi el. Vagy olyan beteg lesz a gyerek, hogy rohanni kell vele a kórházba (nem hiszem hogy lenne olyan normális anya aki ilyenkor nem akarna a gyereke mellett lenni azonnal,inkább bulizna tovább).S még számtalan probléma adódhat egy ilyen pici gyerek esetében, amin az átlag anyukák ott szeretnének lenni minél előbb.
2022. ápr. 1. 15:24
 85/105 A kérdező kommentje:

81-es válaszoló, akkor minek vagy itt?

Ha csak provokálok és hazudok szerinted?

Semmi értelme annak, amit művelsz.

2022. ápr. 1. 15:24
 86/105 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel ha a gyerek anyját viszi el a mentő, az is ugyanakkora baj...

De nem hiszem, hogy mindig a legrosszabb forgatókönyvre kéne gondolni, meg hogy pont akkor, abban a pár napban lesz majd olyan beteg a gyerek, hogy kórházba kell vele rohanni.

2022. ápr. 1. 15:26
 87/105 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mi a gond? Mondd el, hogy te hogyan képzelted. Udvariasan, tényszerűen. Te ismered, nem mi. Te tudod, hogy a legjobb tálalni, hogy ne legyen számára bántó. Ha te a kompromisszumot részéről (vinné az anyját) nem fogadod el, akkor mondd azt is, ő meg eldönti, hogy megy-e vagy nem. Cserébe te se sértődj meg, ha nem.
2022. ápr. 1. 15:30
 88/105 anonim ***** válasza:
58%

#83: köszi a visszajelzést, jó tudni, hogy más is észrevette. :-D

Kísértetiesen hasonló a vehemencia és a meseszerűség is.

2022. ápr. 1. 15:32
 89/105 A kérdező kommentje:
87-es válaszoló, igazából én ezt nem gondoltam akkora gondnak, mint ahogy egyesek itt ezt felfújták (a trágárul nekem esőket pedig hagyjuk is).
2022. ápr. 1. 15:36
 90/105 anonim ***** válasza:
44%
88. Igen és mindig kell valami luxus dolgot belevinni. Mindig ők a gazdagok, kell valami extravagáns dolog. Én mindig innen ismerem fel. Majd most jön, hogy ne itt beszéljük meg, nem Santorinin lesz, ő nem kamu. Na mindegy, nagyon egyszerű szegény.
2022. ápr. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!