Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
81%

Miért, aki anyuka, az már nem "vágyik pár "szabadnapra", amikor barátnőzhet, elmehetnek az éjszakába táncolni, másnap fetrenghetnek a tengerparton, vagy a medence mellett koktélozva...? Akinek gyereke van, az már csak a gyerekkel mozdulhat, vagy mi?:D"

De, vágyik, csak szülőként fontosabb neki a gyereke, mint egy buli, márpedig egy 1 éves még olyan szinten szimbiózisban él az anyjával, hogy normális embernek nincs szíve ennyi időre egyedül hagyni. Azt el tudom képzelni, hogy lagzira elmenjek, és addig vigyáznak rá a nagyszülők, de 4 napra..??? Esélytelen.

Az ikres barátnőd gondolom olyan, mint a sógornőm, akinél a gyerek csak Facebookos mutogatásra van, amúgy többet van a nagyszülőkkel, mint a saját szüleivel, na ő biztos elmenne, mert annyira nem érdekli, hogy érzi magát a gyereke, 1 hónaposan is otthagyta simán egész napokra, nemhogy 1 évesen.

Oké, nincs gyereked, fogjuk rá, hogy ezért nem látod át, hogy egy egyévest miért nem hagy egyedül az anyja. De akkor is ez az igazság, mint itt többen leírtuk, normális anya nem hagy ilyen pici gyereket ennyi időre magára, ha nem vészhelyzetről van szó.

Bár, én ezt azelőtt is megértettem, hogy saját gyerekem lett volna... :

2022. ápr. 1. 13:41
 22/105 anonim ***** válasza:
87%
Én sem hagynám otthon az 1 évest 4 éjszakára, gondolom neki meg ez volt a természetes.Ettől persze érthető a te szempontod is,csak nem biztos hogy benneteket választ.Az 1 éves azért nem olyan nagy még.Persze ettől nem csak anya,hanem nő is,de elsősorban anya.Amúgy meg őszintén mondd meg neki te mire gondoltál.
2022. ápr. 1. 13:43
 23/105 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem kicsit fordítva ülsz a lovon, de majd ez változik, amikor neked is lesz. Így nehezen tudsz belegondolni.
2022. ápr. 1. 13:43
 24/105 anonim ***** válasza:
82%

4napos leánybúcsú...???

Még szingli barátnők esetén is necces...

GYerekes anyuka teljesen normális, hogy nem hagyja ennyire el a gyerekét.

2022. ápr. 1. 13:51
 25/105 anonim ***** válasza:
36%
Ez megint olyan kérdés mint a gyerek nélküli esküvő. De hogy mindegyikőtöknek azt kívánom hogy majd a ti gyerekeiteket se lássák szívesen sehol,titeket is passzoljanak majd le mert gyereketek van. Ez most valami divat lett egyébként, mármint ki utálni a gyerekeseket?
2022. ápr. 1. 13:53
 26/105 anonim ***** válasza:
54%

#23: ilyenkor szokott jönni a szokásos fordulat: ők tervezetten nem akarnak gyereket...

:)))))

2022. ápr. 1. 13:54
 27/105 anonim ***** válasza:
71%

Nem Rossz anyák című filmből kell merítkezni. 🤣

Amúgy egy férjnek sem tetszene a 4 napos lánybúcsú, ugyan úgy egy feleségnek sem 4 napos legénybúcsú.

2022. ápr. 1. 13:55
 28/105 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg, az nem kompromisszum hogy Magyarországon foglaltok valamit? Akkor ő is el tudna menni egyedül 1-2 napra.

Megértelek téged is, de őt is. Itt tényleg az lenne a legjobb ha menne velük a nagymama vagy a gyerek apja és anyuka felugrana foglalkozni a gyerkőccel mikor szükséges.

Ő nem fogja otthon hagyni a gyerekét(teljesen jogosan), tehát vagy megy veletek segítség, vagy ő nem megy, mert ez nem lehet megoldani máshogy.

Az ikres barátnőd gyerkőcei gondolom nem 1 évesek

2022. ápr. 1. 13:55
 29/105 anonim ***** válasza:
58%

Elég kamu gyanús a kérdés.

Felnőtt nő létedre annyira életképtelen vagy, hogy nem tudod ezt közölni a barátnőddel, ha már egyszer 4 napra külföldre mentek lánybúcsúzni?

Szerintem ez a kérdés tipikusan az anyai szerep megkérdőjelezésére irányuló provokatív kamu szar.

2022. ápr. 1. 13:57
 30/105 anonim ***** válasza:
75%

A lánybúcsú az tényleg az az esemény, ahová nem jár gyerek. De ha nagymama külön szobába lenne stb, konkrétan találkozni se kell vele, nem látom a problémát. Ilyen szempontból tök jófej lehet a nagyi. Szerintem nem akar ő sem nála huszonévvel fiatalabbakkal iszogatni a tengerparton.

Egy egy éves gyereket négy kerek napig nem hagynék emiatt magára, viszont kompromisszumos megoldás ez. Viszont ha neked nem fér bele, akkor egyenesen mond meg neki és kész.

2022. ápr. 1. 13:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!