Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
69%
Azért, mert mint ahogyan többen írták nem mentem volna az 1 éves gyerekem mellől 4 napra bulizni. Majd ha lesz gyereked (remélem) meglátod miért. Egy éjszakára simán, de nem 4 napra és hidd el nem azért, mert nem lett volna kedvem.
2022. ápr. 1. 13:22
 12/105 anonim válasza:
80%
Hát, 4 éjjelre kizárt, hogy magára hagyjam az egyévesemet, bocsi, de ezt te sem gondolhatod komolyan. Ehhez még nagyon kicsi, kivéve, ha eddig is felerészben le volt passzolva nagyihoz, és tápszeres. Ilyen szempontból az, hogy hozna segítséget és úgy menne, érthető, ezt máshogy nem lehet megoldani (pl. ha hotelben vagytok, mama fent vigyáz az alvó picire és ha nem tudja megnyugtatni, csörög anyának, aki felmegy elaltatni). Szerintem az is teljesen érthető, hogy vágyik veletek bulizni, és az is, hogy te nem szeretnéd oda a kisbabát. Viszont ha ez a képlet, akkor mindenkinek az a legjobb, ha nem megy el a barátnőd.
2022. ápr. 1. 13:23
 13/105 anonim ***** válasza:
87%
4 éjszakára nem hagynám otthon az egy éves gyereket. Ez mindenkinek a szubjektív döntése. Szerintem mond meg neki mit szeretnél, úgy tiszta. Nincs mit ragozni rajta.
2022. ápr. 1. 13:23
 14/105 anonim ***** válasza:
83%

Megértem, hogy 4 napra nem akarja másra hagyni a gyereket.

Én sem tenném. Egy este az oké, de itt nem erről lenne szó.

2022. ápr. 1. 13:27
 15/105 anonim ***** válasza:
77%
4 éjszaka!?? A barátnőd tuti nem megy. Én 4 napig tuti nem bírnám ki a gyerekem nélkül, ő meg főleg nem nélkülem. Eljön majd az idő, ha neked is lesz gyereked, és tudni fogod, hogy részegen, másnaposan fetrengeni a tengernapon nem is olyan jó.
2022. ápr. 1. 13:28
 16/105 anonim ***** válasza:
78%

Természetesen csinálhat mást, kimozdulhat egy anya a gyereke nélkül is, de egy egyévest négy napra nem fog másra hagyni, erre készülj fel. Ha fontos neked, hogy menjen, törekedj kompromisszumra: vihesse el az anyját, aki a gyerekkel lenne az idő nagy részében, így a barátnőd tudna veletek szórakozni, bulizni.

De ha sehogy sem érted, olvasd el újra ezt a kérdést, amikor majd lesz egy hasonló korú gyereked. Jót fogsz derülni rajta.

2022. ápr. 1. 13:29
 17/105 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, mindkettőtöket megértelek. A te lánybúcsúd, nincs gond, ha nem akarsz oda egy babát, de számíts rá, hogy a barátnőd nem lesz ott. Anyuka barátnőd is megértem, négy hónapos volt a lányom, úgy mentem el csajokkal bulizni a városban levő fesztiválra, hogy háromóránként hazajöttem szoptatni. Nekem ennél több akkor és a lányom egyéves korában sem fért volna bele. És nem, nem lett volna kedvem elmenni négy napra úgy, hogy közben tudom, hogy az egyéves full szepás gyerekemmel otthon senki nem tud kezdeni semmit. Lehet az ikres barátnőd hozzáállása más, lehet az ő gyerekei hiába vannak ketten, “könnyebbek”, vagy lehet ő veszi könnyebben, nem vagyunk egyformák, ahogy a gyerekek sem. Lehet ezt a kérdést egy gyerek után te is másképp látnád. Én a jelen helyzetre így összességében azt tudom mondani, hogy én, ha nekem fontosak a lanybucsum résztvevői kompromisszumokat kötöttem volna vagy másképp szerveztem volna bizonyos dolgokat, de ez már abszolút a te dolgod.
2022. ápr. 1. 13:30
 18/105 anonim ***** válasza:
86%
Nem vinnék lánybúcsúra egy 1 évest, ebben teljesen igazad van, de az is biztos, hogy 4 napra sem szívesen mennék el mellőle. Én valószínűleg elmennék mondjuk 2 napra (1 éjszakára) a gyerek nélkül, aztán hazamennék. Persze, ha külföldre mentek, akkor ez nem játszik, de így valószínűleg én sem mennék. Nem azért, mert nem szeretnék, de 1 éves mellett ez még sok.
2022. ápr. 1. 13:31
 19/105 anonim válasza:
88%

Nem fog elmenni a baba nélkül 4 napra.

De téged is abszolút megértelek

2022. ápr. 1. 13:32
 20/105 anonim ***** válasza:
36%
Miért kell külföldre szervezni? (tengerpart) A Balatonra 1 napra vagy 1 estére is leugorhatna a barátnőd hozzátok.
2022. ápr. 1. 13:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!