Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?
Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.
A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.
Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.
Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.
A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.
Megmondod nekik:
Egy lánybúcsún a gyereket nem hozni szokták, hanem csinálni.
Ennyi.
:)
Látom a sok ősanya felébredt, megy is a fröcsögés :D
Kérdező, szerintem is mondd meg neki, hogy vagy gyerek nélkül jön, vagy sehogy, ezt nem lehet máshogy megoldani. Ha nem tudja magára hagyni a gyereket, akkor sajnos maradjon otthon. Jó lenne, ha az emberek megértenék, hogy a világ nem a csecsmőik körül forog, igen is vannak események, ahová nem való egy gyerek és ennyi.
A belföldi utazás vagy a rövidebb időtartam kompromisszumot meg végképp nem értem. A kérdező oda megy, ahová akar és addig ameddig akar, persze majd egy barátnő gyereke miatt fogja átszervezni az egészet. A pofám leszakad.
Ezen nincs mit megsértődni, a kérdező babamentes bulit szeretne, de mivel nincs még gyereke, nem számolt azzal, hogy a kisgyerekes barátnő így nem fog tudni részt venni. Ennyi. Egyébként meg: sértődhet bármilyen barátnő bármennyit,egyetlen lánybúcsú kedvéért sem hagynám magára 4 napra az egyévesemet. Szóval ez a mű-megsértődés annyira primitív, ovis szint. Most miért versenyezne egy kisbabával az anyja figyelméért a kérdező?
És nem pofátlan: ő így tud elmenni, ha ez nem oké, akkor meg nem fog elmenni. Ezen nem kell senkinek sem megsértődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!