Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 A kérdező kommentje:
Semmi luxus nem lett leírva, vagy kitárgyalva. Nem én vagyon az egyszerű, hanem azok, akik egy több ezer felhasználóval rendelkező, anonim oldalon különböző felhasználókat gyanúsítanak meg azzal, hogy biztos csak hazudnak azért, mert nekik ez elképzelhetetlen és a sanyarú kis életükben annyi az öröm, hogy kérdéseket jelentgetnek. :)
2022. ápr. 1. 15:38
 92/105 anonim ***** válasza:
40%
#90: abszolút menetrendszerűen jön minden újabb és újabb szál. :-D
2022. ápr. 1. 15:47
 93/105 anonim ***** válasza:
81%

Megmondod nekik:

Egy lánybúcsún a gyereket nem hozni szokták, hanem csinálni.

Ennyi.

:)

2022. ápr. 1. 19:46
 94/105 anonim ***** válasza:
54%

Látom a sok ősanya felébredt, megy is a fröcsögés :D

Kérdező, szerintem is mondd meg neki, hogy vagy gyerek nélkül jön, vagy sehogy, ezt nem lehet máshogy megoldani. Ha nem tudja magára hagyni a gyereket, akkor sajnos maradjon otthon. Jó lenne, ha az emberek megértenék, hogy a világ nem a csecsmőik körül forog, igen is vannak események, ahová nem való egy gyerek és ennyi.

A belföldi utazás vagy a rövidebb időtartam kompromisszumot meg végképp nem értem. A kérdező oda megy, ahová akar és addig ameddig akar, persze majd egy barátnő gyereke miatt fogja átszervezni az egészet. A pofám leszakad.

2022. ápr. 1. 23:41
 95/105 anonim ***** válasza:
7%
Én se szeretném, ha egy minden lében két kanál nagymama is ott lenne a lánybúcsúmon. Most te vagy az első. Mondd meg a barátnődned, hogy csak felnőttek mehetnek, és ha emiatt lemondja nagyon fogod sajnálni. Rá is játszhatsz egy kicsit, hogy megsértődtél.
2022. ápr. 2. 01:31
 96/105 anonim ***** válasza:
7%
A baratnodet kicsit pofatlannak tartom. Te meghívott öt egyedül. O meg odaallitana harmadmagaval. Kisbaba nem való egy ilyen eseményre. Meg még a kedves mamát is vinné? Az O anyja nem barátnő veled. Mit keresne ott.
2022. ápr. 2. 01:38
 97/105 anonim ***** válasza:
68%
95. Miért kell rájátszani a megsértődésre?
2022. ápr. 2. 08:32
 98/105 anonim válasza:
82%

Ezen nincs mit megsértődni, a kérdező babamentes bulit szeretne, de mivel nincs még gyereke, nem számolt azzal, hogy a kisgyerekes barátnő így nem fog tudni részt venni. Ennyi. Egyébként meg: sértődhet bármilyen barátnő bármennyit,egyetlen lánybúcsú kedvéért sem hagynám magára 4 napra az egyévesemet. Szóval ez a mű-megsértődés annyira primitív, ovis szint. Most miért versenyezne egy kisbabával az anyja figyelméért a kérdező?

És nem pofátlan: ő így tud elmenni, ha ez nem oké, akkor meg nem fog elmenni. Ezen nem kell senkinek sem megsértődnie.

2022. ápr. 2. 08:38
 99/105 anonim ***** válasza:
79%
96:a barátnő gondolom fizetné az általa vitt +fők költségét. Az sem reális hogy otthagyja az 1 éves babáját 5 napra/4 éjszakára míg ő külföldön bulizik.
2022. ápr. 2. 13:10
 100/105 anonim ***** válasza:
56%
Csalódtam, hogy tegnap estére nem lett meg a 100 komment... :)))
2022. ápr. 2. 14:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!