Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?
Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.
A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.
Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.
Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.
A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.
"Ha nem lennél egy kis önző pics@, Magyarországon lenne a lánybúcsúd. "
Bakker, hát nehogy már más döntse el, hogy kinek mi az uncsi meg hogy hol legyen a leanybucsuja. Ki vagy te, Macska, hogy ilyen egyáltalán az eszedbe mer jutni?????
Megbántani nem szeretném, az az igazság.
Ők minden mamával együtt oldanak meg, pl. ha fodrászhoz megy, akkor is hárman mennek és a nagyi addig szórakoztatja a gyereket, vagy elmennek sétálni. Levelezőn egyetemre jár, olyankor is viszi a gyereket, meg az anyját és a szünetekben velük van. Szóval neki a nagymama nagy támasz, segítség ilyen szempontból, mert tényleg mindenhová együtt mennek kb.
Nekem mondjuk van gyerekem. Életemben nem jutott volna eszembe leanybucsura vinni. Sőt, esküvőre se amíg kicsi volt, mert nem oda való.
Egy evest nem szükséges szoptatni, egy 1 éves már azt eszi, amit a felnőttek.
Hagyjátok már azt a barátnőmet, aki mer levegőt venni gyerekek nélkül is.
Sokkal szimpatikusabb nekem az ő felfogása. Semmi jogotok, okotok kritizálni.
#42: egyre inkább nyilvánvaló.
Tipikus triggerelés, hogy meglegyen neki a 100 komment estére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!