Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
 51/105 anonim ***** válasza:
60%

"Ha nem lennél egy kis önző pics@, Magyarországon lenne a lánybúcsúd. "

Bakker, hát nehogy már más döntse el, hogy kinek mi az uncsi meg hogy hol legyen a leanybucsuja. Ki vagy te, Macska, hogy ilyen egyáltalán az eszedbe mer jutni?????

2022. ápr. 1. 14:42
 52/105 anonim ***** válasza:
58%
Kívánom, hogy a sors legyen kegyes hozzád és sok-sok édes kisgyereked legyen. Aztán majd jusson eszedbe, milyen okos voltál mielőtt nem voltak. Imádom, amikor kijelentik, hogy lesz majd a gyerekkel. Hát fingod sincs, hogy lesz. Az meg, hogy a másfél éveseket négy napra egyedül hagyja, oké csinálja, de hidd el, nem ez az etalon. És mit csináljon, ha szoptat? Tudod, hiába az apa is szülő, nehezen szoptatja meg a babáját. :)
2022. ápr. 1. 14:42
 53/105 anonim ***** válasza:
72%
Azért a 1,5 éveseit simán 4-5napra ott hagyó anya se semmi...Egy tetves lánybúcsúért.
2022. ápr. 1. 14:43
 54/105 A kérdező kommentje:

Megbántani nem szeretném, az az igazság.

Ők minden mamával együtt oldanak meg, pl. ha fodrászhoz megy, akkor is hárman mennek és a nagyi addig szórakoztatja a gyereket, vagy elmennek sétálni. Levelezőn egyetemre jár, olyankor is viszi a gyereket, meg az anyját és a szünetekben velük van. Szóval neki a nagymama nagy támasz, segítség ilyen szempontból, mert tényleg mindenhová együtt mennek kb.

2022. ápr. 1. 14:44
 55/105 anonim ***** válasza:
71%
Azt mondjuk nem értem miért kell szidni a kérdezőt, mert ilyen lánybúcsúja lesz. Irigység? Bármennyire nem értek vele egyet, ehhez senkinek semmi köze.
2022. ápr. 1. 14:45
 56/105 anonim ***** válasza:
46%

Nekem mondjuk van gyerekem. Életemben nem jutott volna eszembe leanybucsura vinni. Sőt, esküvőre se amíg kicsi volt, mert nem oda való.

Egy evest nem szükséges szoptatni, egy 1 éves már azt eszi, amit a felnőttek.

57/105 A kérdező kommentje:

Hagyjátok már azt a barátnőmet, aki mer levegőt venni gyerekek nélkül is.

Sokkal szimpatikusabb nekem az ő felfogása. Semmi jogotok, okotok kritizálni.

58/105 anonim ***** válasza:
60%
59. És ki vagy te, hogy eldöntöd ki meddig szoptat?
2022. ápr. 1. 14:46
 59/105 anonim ***** válasza:
42%

#42: egyre inkább nyilvánvaló.

Tipikus triggerelés, hogy meglegyen neki a 100 komment estére....

2022. ápr. 1. 14:47
 60/105 anonim ***** válasza:
71%
Mi is veszünk levegőt a gyerek mellett, nem ez a két út van, hogy otthon ülünk vagy 4 napra leszarjuk a gyerekünket. Egyik sem normális.
2022. ápr. 1. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!