Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?
Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.
A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.
Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.
Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.
A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.
Hát, akkor csak szimplán mondd meg a barátnődnek, hogy te ezt ilyen formában semmiképpen nem szeretnéd.
Valószínűleg az lesz a válasza, hogy akkor nem vállalja az utazást.
Az én lányom is 1,5 éves. Nem vagyok rágyógyulva, de biztos, hogy nem hagynám itthon 5 napra. Biztosan van, akinek ez nem okoz gondot, de a legtöbb anya azért nem tenné. 1-2 nap teljesen rendben van, de 5 az sok. Én ettől nem ócsárolom az ikres barátnőd, de szó ami szó azért furcsa egy kicsit, de ez az ő dolga.
Abban teljesen igazad van, hogy gyerek nem való lánybúcsúra, de így teljesen érthető lesz, ha nem megy el.
Ezt mondtam már neki (hogy ne 4 éjszakára jöjjön, hanem amennyit gondol).
Arra azt mondta, hogy nem, mert az utazás is lefárasztja, ott sem tud majd rendesen pihenni és mire hazaérne, fáradtabb lenne, mint induláskor.
Kérdezd meg tőle, hogy ő hogy képzeli el ezt az egészet. Szeritnem nem gondolt bele, hogy hülyeség az ötlete, hogy megy és viszi a nagymamát.
Amúgy a gyereknek apja nincs? Miért nem marad azzal otthon a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!