Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor csak szimplán mondd meg a barátnődnek, hogy te ezt ilyen formában semmiképpen nem szeretnéd.

Valószínűleg az lesz a válasza, hogy akkor nem vállalja az utazást.

2022. ápr. 1. 14:30
 42/105 anonim ***** válasza:
75%

Az én lányom is 1,5 éves. Nem vagyok rágyógyulva, de biztos, hogy nem hagynám itthon 5 napra. Biztosan van, akinek ez nem okoz gondot, de a legtöbb anya azért nem tenné. 1-2 nap teljesen rendben van, de 5 az sok. Én ettől nem ócsárolom az ikres barátnőd, de szó ami szó azért furcsa egy kicsit, de ez az ő dolga.

Abban teljesen igazad van, hogy gyerek nem való lánybúcsúra, de így teljesen érthető lesz, ha nem megy el.

2022. ápr. 1. 14:34
 43/105 anonim ***** válasza:
26%
Aztán miért lenne kamu? Miért elképzelhetetlen az, hogy valaki nem akar csecsemőt egy leanybucsura? Vagy amúgy sehova, ahova az nem valo, vagy ahova simán nem akarja?
2022. ápr. 1. 14:35
 44/105 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan kamu azért, mert nálatok az utcában ilyen még sosem fordult elő. Agyam eldobom ettől, hogy pár ember szerint minden hazugság, ami az ő életükben elképzelhetetlen. :D
2022. ápr. 1. 14:35
 45/105 A kérdező kommentje:
De én azt is felajánlottam neki, hogy akkor jöjjön kevesebb időre, intézzük úgy a foglalást. Nem, mert hogy annyi időre felesleges lenne, meg hogy úgy fáradtabban jönne haza, mint ahogy elindult...
2022. ápr. 1. 14:36
 46/105 anonim ***** válasza:
74%
Esetleg, ha kevesebb időre ott tudja hagyni a babát a nagyival, jöhet csak egy, esetleg 2 éjszakára. Vagy te meggondolod, hogy tkp ha nem jön a programokra az egyéves, hanem addig a nagyi vigyáz rá, úgy nem férne-e bele.
2022. ápr. 1. 14:37
 47/105 A kérdező kommentje:

Ezt mondtam már neki (hogy ne 4 éjszakára jöjjön, hanem amennyit gondol).

Arra azt mondta, hogy nem, mert az utazás is lefárasztja, ott sem tud majd rendesen pihenni és mire hazaérne, fáradtabb lenne, mint induláskor.

2022. ápr. 1. 14:38
 48/105 anonim ***** válasza:
44%

Kérdezd meg tőle, hogy ő hogy képzeli el ezt az egészet. Szeritnem nem gondolt bele, hogy hülyeség az ötlete, hogy megy és viszi a nagymamát.

Amúgy a gyereknek apja nincs? Miért nem marad azzal otthon a gyerek?

2022. ápr. 1. 14:41
 49/105 anonim ***** válasza:
60%
Oké,hogy nem való oda gyerek,de egy átlagos legény-leánybúcsú nem tart 5 napig,és egy anya ilyen miatt nem hagyja otthon ennyi időre az 1 éves gyerekét.Az a gyerek még majdnem baba,nem tud beszélni,lehet,hogy az anyján kívül más meg sem érti mit szeretne éppen,és az is lehet,hogy még szopik. Valószínűleg nem is töltött pár óránál többet távol az anyjától.Nem is biztos,hogy bárki más meg tudná nyugtatni.Az anyuka sem hiszem,hogy jól tudná magát érezni ennyi ideig.Én ebben az esetben nem mennék veletek.Nem sértődnék meg,nem azért,de gyereket nem azért vállaltam,hogy szinte babaként valaki nyakába sózzam napokra,hogy én szórakozzak.Mi még kettesben is csak 1 éjszakára mentünk a férjemmel,mikor 3 éves elmúlt a gyerek,már óvodás volt. Egyszerűen nem akartunk többet távol lenni tőle.Szóval szerintem minél hamarabb mondd el a barátnődnek a gondodat egyenesen a szemébe,hogy ne kezdjen el szervezkedni,mert szerintem így tuti nem fog menni.Ne kertelj,legyél egyenes!
2022. ápr. 1. 14:41
 50/105 anonim ***** válasza:
90%
Én csak azt nem értem, hogy elég felnőtt vagy ahhoz, hogy férjhez menj, leszervezz egy lagzit és előtte egy 4 éjszakás külföldi hacacárét, de nem tudod értelmesen megmondani a barátnődnek, hogy bocsi Franciska, de vagy gyerek nélkül jössz vagy sehogy?
2022. ápr. 1. 14:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!