Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
 61/105 anonim ***** válasza:
29%

61!

Nem döntöm el, ki meddig szoptat. Az átlag egy éves már azt eszi, amit a felnőttek, ergo a szoptatás max extra, nem azon el a gyerek. Ez egy teny.

2022. ápr. 1. 14:48
 62/105 A kérdező kommentje:

Befejeznétek a szándékos mellébeszélést, provokálást?

Miért, 63-as, te kinek képzeled magad, hogy megmondd, kinek kéne gyerek és kinek nem?

Az ilyen előítélettel teli anyukák, mint itt páran, annyira jó szülők lennének? El nem tudom képzelni, hogy tökéletes mintát mutatnátok az itteni viselkedésetek alapján.

2022. ápr. 1. 14:49
 63/105 anonim ***** válasza:
30%
Akkor a nagyi otthon is vigyázhatna rá nem? Vagy pl. ha jön a nagyi és máshol száll meg gyerekkel együtt? De legegyszerűbb ha barátnőd lemond erről a lánybucsurol.
2022. ápr. 1. 14:49
 64/105 anonim ***** válasza:
79%

Nézd, kérdező, szerintem abban kb. mindenki egyetért veled, hogy, csecsemő nem való lánybúcsúra. Nem ezzel van itt a gond, hanem azzal, hogy a korábbi kommented alapján kb. lehordtad azt, aki nem akarja ott hagyni ilyen hosszú időre az 1 évesét.

Azt meg ne mondd, hogy nem fogod később másképp gondolni, mert nem tudhatod. Majd ha megtudod, milyen anyaigénye van élőben egy 1 évesnek, rájössz.

Mármint normál esetben, persze. Mondom, vannak olyanok, akik nem kötődnek annyira a gyerekeikkel, hogy ne rázza meg őket az anyhuk hiánya.

2022. ápr. 1. 14:53
 65/105 anonim ***** válasza:
60%
Még a who ajánlás is a két év, szóval professzor nem jól tudod. De teljesen mindegy, ha tápszeres lenne se hagynám otthon. Amúgy onnan tuti, hogy kamu, hogy a kérdező, csak veszekedik, csak azokra a kommentekre reagál, amikben sértegetik. Pedig egy ideig elég jól felvázolta, miért nehéz a barátságot gyerek után megtartani. Na mimdegy, uncsi troll csata lett.
2022. ápr. 1. 14:54
 66/105 A kérdező kommentje:

Jólvan Macsek, felfogtuk. Mehetsz innen. :)

70-es válaszoló, senkit nem hordtam le. De nehogy már még én legyen számon kérve, hogy hogy képzelem, meg miért nem a Balatonnál tartjuk..

2022. ápr. 1. 14:55
 67/105 anonim ***** válasza:
88%
Én pl meg is írtam, hogy ehhez senkinek semmi köze, meg sokan másik is. Az értelmes tanácsokra nem reagálsz, csak vagdalkozol. Kár…
2022. ápr. 1. 14:56
 68/105 anonim ***** válasza:
14%

4 èjjelre 1 éves gyereket viszobt vagy viszi, vagy nem megy el

9. Voltam

Túl kicsi, hogy beleférjen ennYi.

Szerintem is egy nagyival viszont jó gondolja, hogy kivitelezhető.. talán nem vagytok 0-24 4 napig a barátnőkkel

2022. ápr. 1. 14:58
 69/105 anonim ***** válasza:
0%

Jah

Kommenteket a többit nem olvastam, csak akut az enyémre reagáltál

De pótolom

9.

És 71.

2022. ápr. 1. 14:59
 70/105 anonim ***** válasza:
53%

Most már én is úgy gondolom, hogy kamu a kérdés.

Tényleg csak provokál a kérdező a válaszaival, amikből ráadásul nem az jön le, hogy ő egy felnőtt, házasodni készülő nő volna. Ráadásul valakinek a nicknevén/becenevén lovagolni is kb. öt éves korban elfogadható.

2022. ápr. 1. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!