Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim válasza:
88%
Ha fontos neked hogy ott legyen akkor hozza a mamát és a babát. 1 eves babát 4 napra nem hagy egyedül normális helyzetben az ember és gondolom a baratnod sem akarja nem véletlenül kérdezte hogy hozzon-e segítséget.
2022. ápr. 1. 14:03
 32/105 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon kedvelhet téged ez a barátnőd, akit most itt a gyakorin beszélsz ki, ha a saját és a gyereke szállása mellett még a nagymamáét is fizetné, csak hogy ott lehessen. Szerintem becsüld meg, mert megtehetné azt is, hogy lemondja az egészet, és ebből a pénzből inkább elmegy a családjával 4 napot nyaralni.
2022. ápr. 1. 14:09
 33/105 anonim ***** válasza:
73%
En ugy mentem lanybucsura, mikor 6 honapos volt a nagyobbik gyerekem, hogy a kocsiban aludt, mikozben vigyazott ra a ferjem, en pedig 2 orara elmentem a lanybucsura, amihez a kozelben parkolt le a ferjem. 4 napra a 2 evesemet sem hagynam ott, es nem vagyok osanya, viszonylag koran lett bolcsis a gyerekem, sokat eljarok otthonrol, es a baratnoimmel is csinalunk programot, ahol szinten van kisgyerek. Max. 1 ejszaka oke. Erdekes, hogy o nem feltetelezte, hogy ne gondoltal volna bele abba, mivel jar egy kisbaba, es termeszetesnek vette, hogy hozhatja, te pedig pont forditva, o sem gondolt bele, hogy nem akarod, hogy ott legyen a baba. Az anyukajat nyilvan pont azert vinne, hogy o is el tudjon szabadulni bulizni veletek. Szerintem egy ekkora gyereknel mar egy ilyen utazas is eleg nagy rugalmassag a baratnod reszerol. Vagy vegig a szallason lennetek?
2022. ápr. 1. 14:11
 34/105 anonim ***** válasza:
92%
Miből gondolod, hogy a barátnőd anyja végig árgus szemekkel figyelne titeket?
2022. ápr. 1. 14:14
 35/105 anonim ***** válasza:
80%
Ja igen,és engem a férjem sem hiszem hogy nagyon szívesen elengedne egy ilyen 4 napos non-stop lerészegedős,bulizós,tengerparton fetrengos lánybúcsúra.Én sem engedném őt 4 napig portyázni.
2022. ápr. 1. 14:17
 36/105 anonim ***** válasza:
81%

4 ejszakara , hogy a feszkesfenebe gondoltad, hogy magara hagyja az egy eveset ???

Kamuszagu kerdes amugy.

2022. ápr. 1. 14:19
 37/105 anonim válasza:
80%

Baaaasszus, én meg még azon izgulok, hogy hogyan fogom 1 éjszakára magára hagyni a lányom mamáéknál, Te meg 4 éjszakára várod ezt barátnődtől... :DDDD Nem tudom, hogy azok az ikrek milyen idősek lehetnek, de ha ezt meg tudja az 1 évesekkel tenni egy anya, az nagyon büdös.

Sajna a gyerek ilyen, az anyjára vágyik a legjobban, akármennyire is szereti azt, aki vigyáz rá (apa, mamáék). Nem mellékesen: anya ismeri a legjobban a gyereket, szóval néha csak ő tudja megmondani, hogy mi a baja, vagy épp lecsendesíteni, ha éppen olyan gondja van.

A barátnődet becsüld meg, hogy ezt találta ki (nem kis anyagi ráfordítás, fegyelmezettség, figyelmesség 5 napon keresztül). A mama és a baba gondolom nem veletek bulizna, csak ott lennének a közelben, hogy anya tudjon szaladni hozzájuk, ha kell. Ja, és a nagymamának is nagy pacsi, nem mindenki tenné meg ezt, baromira megerőltető lenne neki is majd az az 5 nap szerintem.

2022. ápr. 1. 14:24
 38/105 A kérdező kommentje:

Azért 4 éjszaka, mert külföldön lesz. 1 éjszakára felesleges is lenne elindulni.

A párom is ugyanúgy több napra megy, csak ők nem tengerpartra, hanem a hegyekbe. Nem azért, hogy részegen fetrengjünk bárhol, mert azt a kertben is megtudnánk tenni, ha akarnánk. Megcsalás miatt sem kéne repülője üljünk. Szimplán mi ezt (is) élményként fogjuk fel, a Balaton meg nekünk nem lenne az...

Nem hiszem, hogy bármiféle lovon fordítva ülnék. Ha lesz majd gyerekünk, akkor is ugyanígy fogom gondolni. Lánybúcsúra nem való gyerek. Se 1 éves, se 5, se 12.

2022. ápr. 1. 14:26
 39/105 A kérdező kommentje:

Nem várom el, hogy jöjjön. De azt nem szeretnénk, hogyha hozná a gyerekétis.

Az ikres barátnőméknél a babák 1,5 évesek, szóval nem akkora a korkülönbség. És nem, nem rossz anya egyáltalán, szimplán nincs "rágyógyulva" a gyerekre, és az apjuk is ugyanolyan szülőjük... Szóval őt sem kell itt ócsárolni ismeretlenül, hiába nem tartjátok őt eléggé szuperanyának ahhoz, hogy csapattag legyen.

2022. ápr. 1. 14:28
 40/105 anonim válasza:
89%

37-ea vagyok.

Jól gondolod: lánybúcsúra nem való gyerek.

Amit jól kéne gondolnod: egy anya nem tudja magára hagyni az 1 éves gyerekét 5 napra. Nem azért, mert nem akarja (bár valószínűleg nem is), hanem mert egyszerűen nem tudja.

A barátnőd jó kompromisszumot talált ki. Ha ez így sem megfelelő neked, akkor egész egyszerűen mondd el neki, és vondd vissza a meghívást.

2022. ápr. 1. 14:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!