Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?
Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.
A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.
Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.
Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.
A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.
4 ejszakara , hogy a feszkesfenebe gondoltad, hogy magara hagyja az egy eveset ???
Kamuszagu kerdes amugy.
Baaaasszus, én meg még azon izgulok, hogy hogyan fogom 1 éjszakára magára hagyni a lányom mamáéknál, Te meg 4 éjszakára várod ezt barátnődtől... :DDDD Nem tudom, hogy azok az ikrek milyen idősek lehetnek, de ha ezt meg tudja az 1 évesekkel tenni egy anya, az nagyon büdös.
Sajna a gyerek ilyen, az anyjára vágyik a legjobban, akármennyire is szereti azt, aki vigyáz rá (apa, mamáék). Nem mellékesen: anya ismeri a legjobban a gyereket, szóval néha csak ő tudja megmondani, hogy mi a baja, vagy épp lecsendesíteni, ha éppen olyan gondja van.
A barátnődet becsüld meg, hogy ezt találta ki (nem kis anyagi ráfordítás, fegyelmezettség, figyelmesség 5 napon keresztül). A mama és a baba gondolom nem veletek bulizna, csak ott lennének a közelben, hogy anya tudjon szaladni hozzájuk, ha kell. Ja, és a nagymamának is nagy pacsi, nem mindenki tenné meg ezt, baromira megerőltető lenne neki is majd az az 5 nap szerintem.
Azért 4 éjszaka, mert külföldön lesz. 1 éjszakára felesleges is lenne elindulni.
A párom is ugyanúgy több napra megy, csak ők nem tengerpartra, hanem a hegyekbe. Nem azért, hogy részegen fetrengjünk bárhol, mert azt a kertben is megtudnánk tenni, ha akarnánk. Megcsalás miatt sem kéne repülője üljünk. Szimplán mi ezt (is) élményként fogjuk fel, a Balaton meg nekünk nem lenne az...
Nem hiszem, hogy bármiféle lovon fordítva ülnék. Ha lesz majd gyerekünk, akkor is ugyanígy fogom gondolni. Lánybúcsúra nem való gyerek. Se 1 éves, se 5, se 12.
Nem várom el, hogy jöjjön. De azt nem szeretnénk, hogyha hozná a gyerekétis.
Az ikres barátnőméknél a babák 1,5 évesek, szóval nem akkora a korkülönbség. És nem, nem rossz anya egyáltalán, szimplán nincs "rágyógyulva" a gyerekre, és az apjuk is ugyanolyan szülőjük... Szóval őt sem kell itt ócsárolni ismeretlenül, hiába nem tartjátok őt eléggé szuperanyának ahhoz, hogy csapattag legyen.
37-ea vagyok.
Jól gondolod: lánybúcsúra nem való gyerek.
Amit jól kéne gondolnod: egy anya nem tudja magára hagyni az 1 éves gyerekét 5 napra. Nem azért, mert nem akarja (bár valószínűleg nem is), hanem mert egyszerűen nem tudja.
A barátnőd jó kompromisszumot talált ki. Ha ez így sem megfelelő neked, akkor egész egyszerűen mondd el neki, és vondd vissza a meghívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!