Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kisbabás barátnőnek hogy...

Kisbabás barátnőnek hogy jelezzem, hogy egy programra ne hozza magával a gyerekét?

Figyelt kérdés

Aranyos, cuki meg minden, de szerintem vannak helyek, ahová nem való kisbaba.

A nyaralós lánybúcsúm pont ilyen.

Ő pedig most mondta, hogy írjuk össze a programokat, mert nem tudja, hogy megkérje-e az anyukáját, hogy jöjjön-e velünk vigyázni a babára.

Akkor nem mondtam erre semmit, de nagyon nem szeretnénk, hogy hozza a gyereket. Azt meg végképp nem, hogy a nagyi árgus szemekkel figyeljen minket végig... Pihenni, bulizni megyünk, nem azért, hogy babázzunk.

A baba akkor 1 éves lesz, tehát nem annyira kicsi már.

2022. ápr. 1. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
93%
Így, ahogy leírtad.
2022. ápr. 1. 13:08
 2/105 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez az a helyzet, amikor muszáj megmondanod a frankót, különben el lesz rontva a bulid.
2022. ápr. 1. 13:09
 3/105 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretnék vele beszélni, az biztos. Csak azt nem tudom, hogyan, hogy ne bántódjon/sértődjön meg.
2022. ápr. 1. 13:10
 4/105 anonim ***** válasza:
37%
Hát en biztos nem hagynám egyedül az 1 éves gyerekem éjszakára. Gondolom a nyaralás több napos lesz. Feltételezem azt gondolta fontosabb, hogy ő ott legyen, mint hogy a gyerek ne. Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd így, de számíts arra, hogy akkor ő nem lesz ott.
2022. ápr. 1. 13:10
 5/105 anonim ***** válasza:
95%
Kati, a lanybucsura nem való kisgyerek. Megertem, ha nem tudsz jönni.
2022. ápr. 1. 13:12
 6/105 anonim válasza:
86%
Megértem az érzéseidet, de 1 évesen még én sem tudtam egy teljes napra, pláne éjjelre magára hagyni. Úgyhogy számolj vele, hogy nem fog elmenni.
2022. ápr. 1. 13:13
 7/105 anonim ***** válasza:
7%
Igazából a barátnőd érdekes, hogy el akar menni, a legtöbb anya biztosan nem menne.
2022. ápr. 1. 13:14
 8/105 anonim ***** válasza:
84%

Az is gáz, ha vinni akarja szerintem

Ez pont olyan, hogy nem.

Nem családi esemény, stb.,.

Ez ereszd el a hajam buli( ha valaki alkoholt nem iszik, akkor is) nem babaparty, nem egy esküvő.

Viszont az is lehet, higy neki nem fér bele.

1 napos a téma? Szoptatja még.

Ha ottalvós, akkor, ha tényleg más felügyeli és nem abajgatja közben, csak szoptatásra megy el, akkor még belefér.

( nekem ilyenkor jócskán anyatejesek voltak, lefejve nem fogadták el, a nagyobbik gyerekem épp csak megkóstolt ezt-azt, egy egesz adag “rendes” ételt nem evett meg)

Itt csak az egyenesség működik.

De talán csak megkérdezném, hogy ha hozná, azt miképpen képzeli el, mert te egyszerűen nem tudod, hogy gondolja.

2022. ápr. 1. 13:15
 9/105 anonim ***** válasza:
84%

7!

Aztán miert? Onnantól, hogy gyereke van, már csak anya? Nem nő, feleség, baratno, stb? Csak anya?

2022. ápr. 1. 13:16
 10/105 A kérdező kommentje:

Miért, aki anyuka, az már nem vágyik pár "szabadnapra", amikor barátnőzhet, elmehetnek az éjszakába táncolni, másnap fetrenghetnek a tengerparton, vagy a medence mellett koktélozva...? Akinek gyereke van, az már csak a gyerekkel mozdulhat, vagy mi?:D

Van a társaságban egy másik anyuka, ott ikrek vannak. Egy percig nem volt nála az kérdés, hogy egyedül jön-e...

4 éjszakára terveztünk foglalni.

2022. ápr. 1. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!