20 liter benzin miatt ekkora balhé?
Egy barátom még tavaly novemberben elutazott Angliába és én vittem ki a reptérre az autójával és most pénteken én is hoztam haza.
Ő ajánlotta fel, hogy amíg odakint van, használhatom az autóját.
Mikor a reptérre vittem, èpp csak annyi benzin volt az autóban ami elegendő volt, mire hazaértem már tankolnom kellett. 50km a reptér,azaz oda-vissza kb 8liter benzin, amit már a saját pénzemen tankoltam de nem kértem el tőle. Ezen kívül majdnem félig volt a tank mikor visszaadtam az autót és kérdeztem tőle,hogy azt hogyan lehetne kiszívni belőle, mert ha keverek hozzá olajat akkor jó lesz a Simsonomba. Erre felháborodott,hogy 5hónapig használtam az autóját és visszakérem a benzint. (amit persze én vettem) Nem akartam balhét és mondtam,hogy oké akkor maradjon az övé, de ettől sem nyugodott meg,csak idelökött egy 10ezrest a benzin helyett, amit már nem akartam elfogadni.
Csoda hogy ezek után még a barátod...
Ha nekem ezt bejátszottad volna, akkor én meg felszámoltam volna a kopó alkatrészek időarányos kopásának a díját. Lehet görény módra játszani, de akkor vissza is ugyanaz a görénykedés jár.
Te pénzeden hoztad haza. Igen. De mennyi km t raktál az autóba 5 hónap alatt, azt is írd le. Mert ha beleraktál 5 ezret. Akkor még a haverod lehetne felháborodva, hogy persze használhatod, de nem arra gondolt, hogy szarni is azzal járj.
De ha te nem használtad 5 hónapig. Hanem haza mentél vele a reptérről. Megtankoltad. Majd akkor indítottad be legközelebb mikor kimentél érte a reptérre, akkor jogos a te felháborodásod is. Mert bele raktál 20 ezer forintot a tankba, azé hogy őt furikázd a te szabadidődben.
De ha te 5 hónapon keresztül használtad napi vagy heti szinten az autót, akkor egy rohadt szavad nem lehet hogy a te pénzeden hoztad haza... Mert te meg az ő pénzén koptattad az autót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!