Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 20 liter benzin miatt ekkora...

20 liter benzin miatt ekkora balhé?

Figyelt kérdés

Egy barátom még tavaly novemberben elutazott Angliába és én vittem ki a reptérre az autójával és most pénteken én is hoztam haza.

Ő ajánlotta fel, hogy amíg odakint van, használhatom az autóját.

Mikor a reptérre vittem, èpp csak annyi benzin volt az autóban ami elegendő volt, mire hazaértem már tankolnom kellett. 50km a reptér,azaz oda-vissza kb 8liter benzin, amit már a saját pénzemen tankoltam de nem kértem el tőle. Ezen kívül majdnem félig volt a tank mikor visszaadtam az autót és kérdeztem tőle,hogy azt hogyan lehetne kiszívni belőle, mert ha keverek hozzá olajat akkor jó lesz a Simsonomba. Erre felháborodott,hogy 5hónapig használtam az autóját és visszakérem a benzint. (amit persze én vettem) Nem akartam balhét és mondtam,hogy oké akkor maradjon az övé, de ettől sem nyugodott meg,csak idelökött egy 10ezrest a benzin helyett, amit már nem akartam elfogadni.

2022. márc. 27. 21:07
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣🤣. Jó nagy suttyó vagy. Pofám nem lett volna ilyent mondani hogy kiszívjuk a pluszt. Ha ennyire szarrágó vagy akkor miért nem számoltad ki, hogy csak annyit tankolj bele hogy ne maradjon benne ilyen sok mikor vissza adod az autót? Amúgy én meg kurvára örülnék hogy 5 hónapig használhattam ingyen, én tele tankal adtam volna vissza, lemosva és kitakarítva....
2022. márc. 27. 21:11
 2/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is kiakadtam volna ha 5 hónapig használná valaki az autómat aztán meg leakarná szívni a benzint.
2022. márc. 27. 21:13
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora pofátlan bunkót, mint te….
2022. márc. 27. 21:14
 4/48 A kérdező kommentje:
Nehogymár én legyek a pofátlan... Így is az én pénzemen hoztam haza.
2022. márc. 27. 21:16
 5/48 anonim ***** válasza:
100%

Csoda hogy ezek után még a barátod...

Ha nekem ezt bejátszottad volna, akkor én meg felszámoltam volna a kopó alkatrészek időarányos kopásának a díját. Lehet görény módra játszani, de akkor vissza is ugyanaz a görénykedés jár.

2022. márc. 27. 21:16
 6/48 anonim ***** válasza:
83%
gondolom kamu
2022. márc. 27. 21:18
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Az autó kopik, használódik. Pár liter benzin nem nagy ár azért, hogy hónapokig használtad.
2022. márc. 27. 21:19
 8/48 anonim ***** válasza:
100%

Te pénzeden hoztad haza. Igen. De mennyi km t raktál az autóba 5 hónap alatt, azt is írd le. Mert ha beleraktál 5 ezret. Akkor még a haverod lehetne felháborodva, hogy persze használhatod, de nem arra gondolt, hogy szarni is azzal járj.

De ha te nem használtad 5 hónapig. Hanem haza mentél vele a reptérről. Megtankoltad. Majd akkor indítottad be legközelebb mikor kimentél érte a reptérre, akkor jogos a te felháborodásod is. Mert bele raktál 20 ezer forintot a tankba, azé hogy őt furikázd a te szabadidődben.

De ha te 5 hónapon keresztül használtad napi vagy heti szinten az autót, akkor egy rohadt szavad nem lehet hogy a te pénzeden hoztad haza... Mert te meg az ő pénzén koptattad az autót.

2022. márc. 27. 21:22
 9/48 anonim ***** válasza:
88%
Jaj, ez remélem kamu:D
2022. márc. 27. 21:26
 10/48 anonim ***** válasza:
0%
Én kérdezés nélkül átadás előtt kiszívtam volna.
2022. márc. 27. 21:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!