Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 20 liter benzin miatt ekkora...

20 liter benzin miatt ekkora balhé?

Figyelt kérdés

Egy barátom még tavaly novemberben elutazott Angliába és én vittem ki a reptérre az autójával és most pénteken én is hoztam haza.

Ő ajánlotta fel, hogy amíg odakint van, használhatom az autóját.

Mikor a reptérre vittem, èpp csak annyi benzin volt az autóban ami elegendő volt, mire hazaértem már tankolnom kellett. 50km a reptér,azaz oda-vissza kb 8liter benzin, amit már a saját pénzemen tankoltam de nem kértem el tőle. Ezen kívül majdnem félig volt a tank mikor visszaadtam az autót és kérdeztem tőle,hogy azt hogyan lehetne kiszívni belőle, mert ha keverek hozzá olajat akkor jó lesz a Simsonomba. Erre felháborodott,hogy 5hónapig használtam az autóját és visszakérem a benzint. (amit persze én vettem) Nem akartam balhét és mondtam,hogy oké akkor maradjon az övé, de ettől sem nyugodott meg,csak idelökött egy 10ezrest a benzin helyett, amit már nem akartam elfogadni.

2022. márc. 27. 21:07
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%
Legközelebb bérelj kocsit … a Hertznél jutányos áron megúsztad volna, kb 6000 lett volna, a teljes 5 hónap bérlése…persze euróban 😂
2022. márc. 27. 21:26
 12/48 A kérdező kommentje:
Kevesebb mint 2000 kilométert mentem vele ezidő alatt és természetesen azt én tankoltam. Nem én kértem az autót, hanem ő ajánlotta fel és szó sem volt olyasmiről,hogy tele tankkal kell visszaadjam.
2022. márc. 27. 21:32
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

És? Attól még nem jelenti hogy teljesen ingyen használhatod.

Ha defektet kap, vagy esetleg osszetorned, akkor is baratod fizessen ki?

Hát akkor ennyi erovel, berelj autot. Penztarcadnak fajni fog

2022. márc. 27. 21:36
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Kifizetted az 5 hónapra eső kötelezőbiztosítást?Kifizetted az 5 hónapra eső CASCO költséget? Kifizetted az 5/12-ét az éves kötelező szerviznek?

Nem arról van szó, hogy ő teletankkal kérte vissza. Arról a szarrágásról van szó, hogy te le akartad szívni ami benne volt.

2022. márc. 27. 21:36
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Persze nem volt szó róla hogy tele tankal add vissza. Csak ezekszerint neked nagyon nincs rálátásod a dolgokra, az autó fenntartására. Te úgy gondolod, hogy le lettél húzva 20 liter benzinnel. Mi meg úgy gondoljuk, hogy az lett volna az alap, hogy megköszönöd a haverodnak hogy felajánlotta az autót hogy használd, és te meg azzal fejezted volna ki a háládat hogy tele tankal adod vissza. Én egyszer kölcsönkértem a haveromtól az autóját. Azt mondta hogy nem kell vissza tankolnom bele. 50 kmt mentem vele, és megköszönésképpen tankoltam bele 8 ezret. Közbe amit én kihajtottam belőle az 1500 forint volt. Mégis 8 ezret belenyomtam, hála képpen.

De ezekszerint te lehúzva érzed magad. Nem vagyunk egyformák.

2022. márc. 27. 21:37
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedben áll a válasz,hogy tényleg 20 liter benzin miatt vergődsz?

Szerintem nem kell aggódnod,nem kell többet kivinned sehová,mert nem fog keresni többet.

Csóri,azt hitte barátok vagytok,de rájött,hogy nem.

2022. márc. 27. 21:37
 17/48 anonim ***** válasza:
96%
Én is spórolós ember vagyok, meggondolom, hogy mire mennyit költsek. De te olyan szinten szarrágó vagy, hogy tőled az isten mentsen meg.
2022. márc. 27. 21:40
 18/48 Humor Herold ***** válasza:
100%

A 20 liter benzin miatt ekkora balhé rád is igaz!

Elég röhejes hogy egy barátságon belül ilyen pitiáner dolgokon akadsz fel.

Egy barátság arról is szól hogy segítjük a másikat, szívességeket teszünk.És nem nézzük hogy hú, most én rosszul jártam és azonnal behajtom rajta...

Ez normális barátságban úgy működik hogy legközelebb majd ő tesz szívességet neked.De nincs számolva hogy most ki tartozik kinek meg mennyivel.

Ez ilyen pitiáner húzás volt tőled...de biztos ért annyit az a pár liter benzin számodra hogy összebalhézzatok.

2022. márc. 28. 05:59
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer elkértem barátom autóját, mert az enyém éppen szervízben volt. Kb 50km-t mehettem vele. Ki akartam fizetni, nem engedte, ezért én inkább teletankoltam az autóját, lemostam kívülről, és belülről is kitakarítottam hálám jeléül. Ez kb az alap dolog lenne...

Azért ehhez pofa kell hogy még ki akard szívni a plusz benzint. Rrmélem sosem lesz ilyen barátom.

2022. márc. 28. 08:18
 20/48 anonim válasza:
100%

Mi barátokkal rendszeresen kölcsön adjuk egymásnak a szekereket, attól függ kicsi vagy nagy autó kell éppen. Az a pár liter benzin kb semmi, nem csoda, ha fel van háborodva, hogy le akarod szívni belőle 😆

Akkor inkább mentél volna el egy körre, ha ennyire sajnálod.

2022. márc. 28. 12:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!