Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 20 liter benzin miatt ekkora...

20 liter benzin miatt ekkora balhé?

Figyelt kérdés

Egy barátom még tavaly novemberben elutazott Angliába és én vittem ki a reptérre az autójával és most pénteken én is hoztam haza.

Ő ajánlotta fel, hogy amíg odakint van, használhatom az autóját.

Mikor a reptérre vittem, èpp csak annyi benzin volt az autóban ami elegendő volt, mire hazaértem már tankolnom kellett. 50km a reptér,azaz oda-vissza kb 8liter benzin, amit már a saját pénzemen tankoltam de nem kértem el tőle. Ezen kívül majdnem félig volt a tank mikor visszaadtam az autót és kérdeztem tőle,hogy azt hogyan lehetne kiszívni belőle, mert ha keverek hozzá olajat akkor jó lesz a Simsonomba. Erre felháborodott,hogy 5hónapig használtam az autóját és visszakérem a benzint. (amit persze én vettem) Nem akartam balhét és mondtam,hogy oké akkor maradjon az övé, de ettől sem nyugodott meg,csak idelökött egy 10ezrest a benzin helyett, amit már nem akartam elfogadni.

2022. márc. 27. 21:07
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Azt hiszem még mindig nem értitek. Az a benzin az enyém, ÉN VETTEM! Méghozzá a saját pénzemen és abból a megfontolásból, hogy majd elhasználom. Csakhogy a barátom a vártnál egy héttel korábban hazajött és nem volt alkalmam elhasználni. NEM arról van szó, hogy az ő benzinjét akartam leszívni, hanem a sajátomat, amit én tankoltam.
2022. márc. 28. 13:02
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, hogy ezek után nem lennél a barátom. Sajnálom az autó tulajdonosát, hogy ilyen "barátja" van.

A kutyának se kéne ilyen smucig barát.

2022. márc. 28. 13:13
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz a kérdés, akkor gusztustalan a hozzáállásod, ha meg kamu, akkor meg rohadtul nem vicces
2022. márc. 28. 13:18
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon nagy gondjaid lesznek az életben, hogy ha nem látod mi a probléma a hozzáállásoddal.

De mint korábban írtam, nyugodtan kérd el a benzin árát, vagy szívd le, csak cserébe fizesd ki a CASCO, KGFB és az éves szerviz rádeső részét is, mert te használtad majdnem fél évig.

2022. márc. 28. 13:58
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora suttyót. Én szégyellem magam a kérdező helyett.
2022. márc. 28. 14:27
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Vannak dolgok, amikről nem illik beszélni. Ha több benzint hagytál a kölcsön autóban, mint tervezted, az súlyos sértés visszakérni. Valamint üres tankkal is csúnya dolog visszaadni egy kölcsön autót. Ha szegény vagy, még akkor is szerintem kicsit több benzinnel illik visszaadni az autót.

Aki kitalálta azt a közmondást, hogy "A hosszú barátság alapja a pontos elszámolás", az nem tudja milyen egy igazi barátság.

2022. márc. 28. 14:49
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy suttyó, sz@rrágó vagy. Az ember esze megáll, de tényleg... Én kérek elnézést.
2022. márc. 29. 17:22
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

"Így is az én pénzemen hoztam haza"

Igen? Az autó kié? Annak a használatáért, az amortizációjáért ki fizet neki? Nézz utána, hogy egy napra mennyibe kerül autót bérelni! Majd számold össze, hogy összesen mekkora összegre jön ki, és hogy ez milyen viszonyban áll azzal, amit te ráköltöttél! Aztán majd azután hisztizz.

2022. márc. 30. 13:20
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

"Nem én kértem az autót, hanem ő ajánlotta fel"

Te meg elfogadtad.

2022. márc. 30. 13:21
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hiszem még mindig nem értitek."

De. Egy arrogáns, fukar bunkó vagy, aki 20 forintért még a kecskét is...

"Az a benzin az enyém, ÉN VETTEM! Méghozzá a saját pénzemen és abból a megfontolásból, hogy majd elhasználom."

És az autó kié, ha?

2022. márc. 30. 13:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!