20 liter benzin miatt ekkora balhé?
Egy barátom még tavaly novemberben elutazott Angliába és én vittem ki a reptérre az autójával és most pénteken én is hoztam haza.
Ő ajánlotta fel, hogy amíg odakint van, használhatom az autóját.
Mikor a reptérre vittem, èpp csak annyi benzin volt az autóban ami elegendő volt, mire hazaértem már tankolnom kellett. 50km a reptér,azaz oda-vissza kb 8liter benzin, amit már a saját pénzemen tankoltam de nem kértem el tőle. Ezen kívül majdnem félig volt a tank mikor visszaadtam az autót és kérdeztem tőle,hogy azt hogyan lehetne kiszívni belőle, mert ha keverek hozzá olajat akkor jó lesz a Simsonomba. Erre felháborodott,hogy 5hónapig használtam az autóját és visszakérem a benzint. (amit persze én vettem) Nem akartam balhét és mondtam,hogy oké akkor maradjon az övé, de ettől sem nyugodott meg,csak idelökött egy 10ezrest a benzin helyett, amit már nem akartam elfogadni.
Halál kamu ez a kérdés.
Majdnem minden válasz 100%.
Ilyen csak a mesében van.
42
"Majdnem minden válasz 100%. Ilyen csak a mesében van."
Igazad van; ritka az ilyen egyetértés. Ehhez kellett egy ritka suttyó kérdező, akiről kb. mindeninek azonos a véleménye.
A pofàm leszakad. Hogy kehet valaki ennyire önző? De tényleg.
2000 km egyébként nem annyira kevés. Ez alatt kopik a gumi, a futómű, a motorról nem is beszélve. Ennek a költségét nyilvàn nem te àlltad, és akkor még a koràbban említett dolgokról nem is beszélve.
Egyszerűen hihetetlen szàmomra, hogy ezen vagy fennakadva. Plàne, hogy még ki is akarta fizetni.
Szégyellem magam, hogy ilyen emberekkel kell egy tàrsadalomban élnem. Szànalmas.
Az autózás költségének csak a fele az üzemanyag. Aki valóban vezeti minden költséget, mint ahogy én teszem az bizony látja.
Ebből következik, hogy jó nagy paraszt a kérdező.
Tele tankkal, kívül belül szépen lemosva illett volna visszaadni és megkerdezni mivel tartozol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!