Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Olyan rossz, ha valaki "delulu"?

Olyan rossz, ha valaki "delulu"?

Figyelt kérdés

(Elnézést a szóhasználatért, nem tudom hogy van magyarul!)

A legjobb barátnőm (nevezzük A-nak) konkrétan leordította a másik legjobb barátnőmet (nevezzük B-nek) amiért álmodozott...

B ezért elkezdett sírni, és kész dráma van már...Viszont nem értem mi olyan rossz abban, ha valaki "delulu"?

tegnap 20:12
 1/5 Alokumi válasza:
72%
A delulu a "delusional" szóból ered ami ilyen téveszmést jelent. Magyarul aki delulu az olyan dolgokat hisz el amik nem igazak. Pl. Azt hogy okos amikor egyértelműen nagyon buta.
tegnap 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem rossz egyáltalán, ha nincs túlzásba véve. És inkább a magabiztosság a lényege, az meg mindenképp pozitív, sokat javít egy helyzet esélyein.
tegnap 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Az irigy, toxikus emberek utaljak, ha vannak almaid, igy duhbe jonnek vagy kigunyoljak a terveidet, nehogy megvalosulhassanak. Bar lehet, hogy ez nem pont az a szitu, de nekem volt ilyen kamu baratom, akinek csak akkor kellettem, amikor massal epp nem tudott idot tolteni. Ja meg az ertekes diplomam miatt, de amikor megcsusztam egyetemen, akkor egeszen megvaltozott a viselkedese, hisz ugy latta, hogy nem fogom befejezni az egyetemet... akkor hullott le a fatyol a szememrol.
tegnap 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
*mert mondta is egyszer, hogy jo lesz majd, ha megszerzem azt a diplomat, mert akkor majd o segitseget kerhet tolem (bocs az offert).
tegnap 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
23%
A téveszmés az téveszmékben hisz, ami rossz, mert téveszmék.
ma 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!