Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azt hittétek a gimnáziumi...

Azt hittétek a gimnáziumi barátságok és emberek örökre szólnak?

Figyelt kérdés

Én nagyon max 3 emberrel tartom az osztályomból a kapcsolatot, meg pár baráttal más osztályokból. De ahhoz képest mennyi hype volt a gimi körül, a nagytöbbség nem is tartja senkivel a kapcsolatot, sőt osztálytalálkozóra se jött el, szimplán mert leszrja. Én elmentem de annyira idegen és semmilyen volt, hogy megfogadtam a következőre nem megyek el.

Mi ennek az oka? Ti is ezt tapasztaltátok hogy kb egy nagy nulla és idegen lett a közeg?

Egyébként én mai fejemmel nem is biztos hogy barátkoznék azokkal az emberekkel mint akikkel anno..

tegnapelőtt 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az egyetlen barátom a suliból 17 évvel később is megvan. A többit szándékosan nem keresem, de nem is tekintettem őket barátnak.
tegnapelőtt 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Már kb másnaptól nem is beszéltünk.

Viszont a legjobb barátnőmmel születése óta ismerjük egymást

tegnapelőtt 09:56
 3/11 Metionin ***** válasza:
100%
Dehogyis. Nagyon korán rájöttem, hogy az emberek 99%-a csak állomás az életben, főleg akikkel azért találkozunk, mert valami intézményben egy csoportba kerültünk. Jönnek-mennek.
tegnapelőtt 10:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Eleve nem volt mindenkivel ugyanolyan szoros a kapcsolatom. Jóban voltam sok mindenkivel, de az más. Akikkel a legszorosabb volt, velük most is tartom a kapcsolatot, pedig már 20 éve érettségiztünk. 2 ember egyébként.
tegnapelőtt 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
40%

Én senkivel nem beszélek, sem általánosból sem Gimiből. Egyszerűen elnem tudom képzelni, annyira nem érdekel egyik sem egyrészt, másrészt annyival másabb vagyok már azóta.

Meg amúgy is élvezetet okoz ha megszakíthatom emberekkel a kapcsolatot ez nem tudom miből fakad, de így van.

tegnapelőtt 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Eleve elég introvertált voltam mindig is. De szerintem csak a nagyon szoros barátságok állják ki az idő próbáját. Más emberek lettünk, aztán sokaknak családja, gyereke lett. Mások lettek a prioritások is.
tegnapelőtt 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem volt sok barátom, bár elvoltam mindenkivel. Azzal a néhány emberrel viszont akikkel gimi végén jóban voltam, velük szoktam találkozni azóta is. Valakivel eki nem volt annyira közeli barát, csak évente 1-2 alkalommal, de vannak akikkel pár havonta.

5 éve érettségiztünk (2020-ban, szóval a covid miatt március 13-án volt utoljára suli, aznap voltunk utoljára egy osztály rendesen, aztán egyik napról a másikra nem találkoztunk többet a többséggel)

tegnapelőtt 10:58
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 nekünk is ez volt, most volt még csak az 5. Éves osztálytalink
tegnapelőtt 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, hogy nem fognak az ottani barátságok örökké tartani, az azonban mégis nagyon meglepett, hogy ballagás után 2-3 évvel már csak egy valaki volt, akivel aktívan tartottuk a kapcsolatot. Vele amúgy a mai napig is, csak már ritkábban. Tőle eltekintve 1-2 valaki van még, akivel héba-hóba beszélgetünk egyet, de azok is inkább csak felszínes csevejek.

Nálunk lassan érik az osztálytalálkozó, páran párszor felvetették is már, hogy lehetne valami. Egy hosszabb írogatás lett belőle, de konkrétumok nincsenek továbbra sem.

tegnapelőtt 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:
2000-es évek elején érettségiztem, és soha egyszer se szervezett senki talalkozót. De mi rühelltük egymást, szóval nem lep meg. Ha lenne se mennék el. Tudom, hogy egy csajból prosti lett, ügyei is voltak a rendőrségen, páran elefelejtették bevenni a tablettát és 19 évesen felcsináltatták magukat. Szóval gondolhatod, hogy a Fazekas Gimibe jártam az elit közé 😅
tegnapelőtt 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!