Azt hittétek a gimnáziumi barátságok és emberek örökre szólnak?
Figyelt kérdés
Én nagyon max 3 emberrel tartom az osztályomból a kapcsolatot, meg pár baráttal más osztályokból. De ahhoz képest mennyi hype volt a gimi körül, a nagytöbbség nem is tartja senkivel a kapcsolatot, sőt osztálytalálkozóra se jött el, szimplán mert leszrja. Én elmentem de annyira idegen és semmilyen volt, hogy megfogadtam a következőre nem megyek el.
Mi ennek az oka? Ti is ezt tapasztaltátok hogy kb egy nagy nulla és idegen lett a közeg?
Egyébként én mai fejemmel nem is biztos hogy barátkoznék azokkal az emberekkel mint akikkel anno..
febr. 18. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!