Túl sokat kérek?Napi 8 órában elviselni a haldoklásom 2 millióért havonta 2-3 hónapig?
"megmondta hogy nem kér belőled, nem akar a közeledben lenni, nem akar veled interakcióba kerülni, te meg zaklatod tovább, krvaként kezeled, mert azt hiszed, ha van pár milliód és haldokolsz, te bármit megtehetsz a világban..." Miből is sikerült leszűrni?
Van több is,mint pár.Csak anno ő szólhatott bele az életembe,amikor én nem kértem,igaz?Aztán,amire fontos lett arra meg dögöljek meg egyedül,igaz?:))))
Mit tudsz Te a valós gondokról?!Creepy?!Te is csak egy unatkozó tini vagy filléres problémákkal.Majd szólj,ha felnőttél,és lesznek valós,komoly gondjaid.Majd akkor osszad az észt kedveském!:)
Dehogynem,megcsinálnál Te a kérdésben leírtaknál is jóval többet,és nem ,hogy 10-ért,de 2-ért is simán!:)
19:11
A konkrét betegség nem tartozik a tárgyhoz.Meg neki sem kell,hogy mérvadó legyen,hiszen minimálisan tudok funkcionálni,nem vagyok magatehetetlen.
47
A webbeteg diagnosztizálta agydaganattal fejfájás miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!