Felnőttként hogyan szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
Családja van, saját élete, barátai mindenkinek. Így nehéz új kapcsolatokat teremteni. Kinek hogyan sikerült mégis?ma 13:46
1/6 anonim 

válasza:

Nekem 30 évesen, közös hobbi révén. Ennek kapcsán találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy több téren is közös az érdeklődésünk, emellett a világnézetünk is egyezik a legtöbb dologban. 15 éve barátok vagyunk.
2/6 anonim 

válasza:

Eddig miért nem szereztél? A közös pont lehet sport, hobbi, nyelvtanulás, vagy menj el önkénteskedni egy neked tetsző területre, ott találkozni fogsz hasonló érdeklődésű emberekkel.
3/6 anonim 

válasza:

A nem ér rá csak kifogás. Nyilván a család az első, nem lesz minden napi találkozó, de az ember megtalálja a módját és az idejét. De amúgy ja, sehogy, mert nem nyitottak rá az emberek. De a fiatalabbak se, szóval ez nem "felnőtt" probléma, egyszerűen az emberek nem akarnak barátokat.
4/6 anonim 

válasza:

Barátsághoz közös élmények, érdeklődés szükséges.
Mind a három barátom azért maradt el mellőlem, mert a család elzárta őket / némelyiket még a szüleitől is /.
Mindenki arra ér rá, amire,akire időt szakít.Én így vagyok ezzel.Viszont azt nem szeretem ha valaki akkor találna csak meg,ha panaszkodni kell vagy más kérés - egyébként pedig tojik rám, mint barátra.
F
5/6 anonim 

válasza:

Elég, ha kapcsolódtok egymáshoz valamely téma mentén. Ha hasonló figurák vagytok, jól megértitek majd egymást. Van például online barátom is 10+ éve, erős a kötődés, nem kellett hozzá rendszeres személyes találkozás, minőségi időtöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!