Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol találkoztál a legjobb...

Hol találkoztál a legjobb barátaiddal, barátoddal felnőttként?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

A felnott legjobb barátaim még az általános suliból vannak, vagy diákkorunkból pl tesom barátjának haverjai meg ilyenek.

Huszonévesen már semmilyen uj emberrel nem alakult ki olyan mély barátságom ami felnotten öregen vagy halálig is tartana. Csakna gyerekkoiak ilyenek sajna.

2024. máj. 5. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Online játékban.
2024. máj. 5. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom új barátokról van szó

Munkahelyen de ez egyértelmű hisz ott többet vagy mint otthon, együtt szivtok,ha valami jó dolog történik azt is együtt éled meg vele

2024. máj. 5. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Általánosban és gimiben.
2024. máj. 5. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyetemen.
2024. máj. 5. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
A legjobbakkal még iskolás koromban, azóta egy új barátom lett, aki a munkatársam volt.
2024. máj. 5. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiatal felnőtt koromban, egyikkel egy buliban, másikkal egyik munkhelyen barátkoztam össze, ill. egy harmadikkal a neten, egy fórumon. Régóta tartanak. Iskolás koromban nem voltak igazi barátaim.
2024. máj. 5. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Közös munkahelyen (már rég nem ott dolgozunk), tinikori baráti társaságban.
2024. máj. 5. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen; legelső félévben véletlenül egy csoportba kerültünk, és elég hamar nagyon jóba lettünk. Neki 1 félévvel rövidebb volt a képzése, én most fogok végezni, ha minden jól megy, és még mindig a legjobb barátaim közt van.

Aki viszont a tényleges legjobb barátom, pedig még általános iskolás osztálytársam volt.

Egyetemen szereztem még pár közelebbi barátot, de őket azért legjobb barátnak nem tudnám nevezni.

2024. máj. 5. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is gimis osztálytársam az egyik legjobb barátom-padtársam v évekig-,de utazáson és munkahelyen is találtam jó barátokat.
2024. máj. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!