Volt más is úgy,hogy évekig legjobb barátok vagytok,de felnőttként teljesen más lesz az értékrend és már nem lesztek olyan szoros viszonyban?
Igen, miután 2 barátnőmnek is gyereke született megváltozott a barátság. Már nem igazán tartjuk a kapcsolatot. Engem nem érint a gyerek téma, ők még másról sem tudtak beszélni.
Ezzel szemben a harmadikkal még mindig jóban vagyunk, pedig neki is van gyereke, de vele bármiről lehet beszélni.
Ma már írtál ki egy ilyen kérdést.
Amúgy igen, teljesen természetes, hogy ez így van.
Nálam is van 2 ilyen csaj, akikkel össze voltunk nőve. Felnőttként más irányba indultunk (az egyik másik városba is költözött). Aki maradt a városban, az szintén ilyen bulizós csajszi lett, amit 33 éves korára sem tud kinőni. Mai napig heti 2-3 bulika, totál lerészegedés.
Egyetlen egy haverom maradt meg a régi bandából, ő vele mai napig napi szinten beszélünk. Ő az, akivel mai napig bármiről lehet beszélni, ő az, aki velem együtt fel is nőtt és nem ragadt le a 16 éves bulizós korszakban.
Azóta lettek új barátok is, volt akivel azóta szintén elváltak az útjaink, van, akivel mai napig barátok vagyunk.
De az iskolai (13-17 évvel ezelőtti) barátságokból az az egyetlen férfi barát maradt meg igazán barátnak. A többiek elkoptak.
Igen, mert ő valahol lemaradt agyilag a tinédzser korban. Még azt valahogy el is néztem neki, de sokkal önzőbbé vált az idők során, amit végül nem tudtam tolerálni. De sok sok ideig eltűrtem a dolgait, mire eljutottam odáig, hogy ha egyáltalán nincs az életemben sincs baj.
Van az úgy... Az emberek változnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!