Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt más is úgy,hogy évekig...

Volt más is úgy,hogy évekig legjobb barátok vagytok,de felnőttként teljesen más lesz az értékrend és már nem lesztek olyan szoros viszonyban?

Figyelt kérdés
15 évig voltunk legjobb barátok egymás mellett laktunk egy suli munkahely 2 évig napi szinten együtt voltunk nagyon jó volt minden aztán ferjhez mentem gyerekeim lettek neki is és azt látom teljesen megváltoztunk mindketten én sok mindenben nem értek vele egyet az értékrendünk teljesen más lett ő azt látom valahol meg mindig az a laza bulizós felelőtlen kissé(nem ítélem el csak én már ezt úgy érzem kinőttem) én meg a másik véglet lettem és már vagy három éve nagyon ritkán beszélünk és találkozunk,de nem is hiányzik már őszintén. Kíváncsi vagyok a tiéd történetekre is ha valakinek van hasonló.

okt. 2. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, miután 2 barátnőmnek is gyereke született megváltozott a barátság. Már nem igazán tartjuk a kapcsolatot. Engem nem érint a gyerek téma, ők még másról sem tudtak beszélni.

Ezzel szemben a harmadikkal még mindig jóban vagyunk, pedig neki is van gyereke, de vele bármiről lehet beszélni.

okt. 2. 10:00
 2/9 anonim válasza:
igen, ismerős. középiskolában egymás gondolatát is kitaláltuk haverommal, egymás mondatait befejeztük, együtt buliztunk, csajoztunk, most a régi sztorik felemlegetésén kívül nincs mit mondanuk egymásnak...tök fura és kínos. nem is keressük egymást
okt. 2. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze, ez nagyon gyakori jelenség.
okt. 2. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Ma már írtál ki egy ilyen kérdést.

Amúgy igen, teljesen természetes, hogy ez így van.

okt. 2. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen "barátom". De bele akart vinni piramisjátékba, meg irányításmániás lett ("Úgyis te fogsz hívni először, haha" magamban meg: a k.rva anyád), úgyhogy szépen leépítettem. Ő kezdte a háborút. Jobb egyedül és depressziósan, minthogy másnak a kutyája legyek.
okt. 2. 10:16
 6/9 Metionin ***** válasza:
Persze, hajdani legjobb barátnőm teljesen kifordult magából a farok miatt, ha pár évvel azelőtt valaki mondta volna, hogy olyan lesz, amilyenné vált, arcon röhögöm. Mindig szerény, kifejezetten erkölcsös, becsületes volt. De amikor be akart pasizni, teljesen más emberré vált és megszakította velem a kapcsolatot, mert én ezt a viselkedést nem díjaztam. Helyette elkezdett olyan embereknek nyalni, akik korábban bántották és akiktől én védtem meg anno. Szomorú.
okt. 2. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak, tapasztalnak, és más lesz az értékrend, a világnézet, az elvárás, az amit egymásnak nyújtunk.
okt. 2. 13:10
 8/9 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nálam is van 2 ilyen csaj, akikkel össze voltunk nőve. Felnőttként más irányba indultunk (az egyik másik városba is költözött). Aki maradt a városban, az szintén ilyen bulizós csajszi lett, amit 33 éves korára sem tud kinőni. Mai napig heti 2-3 bulika, totál lerészegedés.

Egyetlen egy haverom maradt meg a régi bandából, ő vele mai napig napi szinten beszélünk. Ő az, akivel mai napig bármiről lehet beszélni, ő az, aki velem együtt fel is nőtt és nem ragadt le a 16 éves bulizós korszakban.

Azóta lettek új barátok is, volt akivel azóta szintén elváltak az útjaink, van, akivel mai napig barátok vagyunk.

De az iskolai (13-17 évvel ezelőtti) barátságokból az az egyetlen férfi barát maradt meg igazán barátnak. A többiek elkoptak.

okt. 2. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, mert ő valahol lemaradt agyilag a tinédzser korban. Még azt valahogy el is néztem neki, de sokkal önzőbbé vált az idők során, amit végül nem tudtam tolerálni. De sok sok ideig eltűrtem a dolgait, mire eljutottam odáig, hogy ha egyáltalán nincs az életemben sincs baj.

Van az úgy... Az emberek változnak.

okt. 2. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!