Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék barátkozni...

Hogyan tudnék barátkozni felnőttként? (Budapest)

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és nincsenek barátaim. Mindig mindenki szépen lemorzsolódott miután vége lett az egyetemnek vagy munkahelyet váltottam.

Valahogy nem találom azokat az embereket, akik olyanok, mint én.

Pedig jó lenne összeülni délutánonként, meginni valamit, társasozni, biliárdozni, nyaralni, vagy csak életfilózni.

Imádom a filmeket, mozgóképet tanultam az egyetemen. Szeretem a fekete humort. Szeretem a Star Warst és a Marvelt. Szeretek pszichológiával foglalkozni (főleg mert a szüleim rengeteg kárt tettek bennem gyerekként). Szeretek társasjátékozni, legózni, videójátékozni.

De fogalmam sincs, hogy hol tudnék barátokra lelni.

máj. 9. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagy egyedül :D Nekem is akad gondom (és gondolom sok más embernek is) a felnőttként való kapcsolatépítéssel. Főleg mikor már abba a korba érsz, amikor mindenkinek van gyereke (akkor is ha neked pl nincs). Elképesztően nehéz közös szabadidőt találni, mert mindenki másképp ér rá, vagy egyáltalán nincs ideje.

Úgyhogy jah, engem is érdekelne hol lehet keresni és találni :D

máj. 9. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk így szerintem, és minden korosztályból.Felnőttként az összes barátom akkor tűnt el,amikor kapcsolata lett,mert egyik sem volt arra képes,hogy több éves barátságokat,nagyon jó barátságokat fenntartson .Mindből hatalmas papucs lett,akit még felhívni sem lehet,mert a párja vallatja,hogy ki és miért keresi.

Itt Bpesten sem könnyű,próbáltam kirándulócsoportokba jelentkezni.Nem volt egy sem,ahol ne próbáltak volna meg 40 +os magányos nők rám mászni. Voltam egy társasjáték klubban is,de ott kimondottan rosszul éreztem magam idegenek között.

Mivel szeretem a komolyabb beszélgetéseket,a nagyobb kirándulásokat,sétákat,társasjátékokat / elviselem ha veszítek benne :) /, nehéz ezek mentén elmozdulni,mert sem iszákos bulik, sem csajozós projektek,sem egyéb inkább kilengésnek mondott dolog nem érdekel.

Maga a szabad idő pedig nekem részben más is,mert munkám jellege miatt van,hogy néha hét végén dolgozom,ami miatt hétköznap kapok egy-két szabadnapot.A többség a klasszikus 8-17 órás időrendben dolgozik,így ez is egy probléma.

Maga a barátkozás pedig nálam azért emberileg több,mint két hetente valakivel három mondatot cserélni.

De ez van, ilyen lett a világ,jobb nem lesz már.És az emberek egymás iránti bizalmatlansága határtalan, ami szomorúbb, hogy egymás iránt érdekből való közeledés pedig ennél is nagyobb.

F

máj. 10. 05:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, 1-es, 2-es. Már négyen vagyunk! Mindhárman olyan szépeket írtatok, köszönöm, így látatlanban is.
máj. 10. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!