Középiskolás fiú vagyok. Nem járok el sehova. Nincsenek barátaim. Még lehetnek az érettségis éveim alatt, felnőttként? Egyébként főként Ausztriában szeretnék barátkozni.
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 18:38
1/18 A kérdező kommentje:
A németem nagyon jó.
2022. máj. 26. 18:38
2/18 anonim válasza:
Nem lesznek maguktól! Ideje elkezdened beszélgetni, az osztálytársaid, évfolyamtársaid már rég kéznél vannak, ideális közeg. Ha ott nem megy akkor hobbi, sport nem köt össze emberekkel?
3/18 A kérdező kommentje:
Itt nem szeretnék, mert az osztálytársaim utálnak. Meg más oka is van. Nem szeret engem a Magyar társadalom.
2022. máj. 26. 18:55
5/18 anonim válasza:
Hát ha kölcsönösen nem kedvelitek egymást az emberekkel az egyetlen helyen, ahova eljársz, akkor nehéz lesz barátkozni. Tenned kell a dologért, valamilyen közösségbe kell járnod, hogy egyáltalán legyen lehetőséged új embereket megismerni.
Nekem mindössze egy barátom volt a középiskola során és vele se álltunk olyan közel egymáshoz. Most 8 évvel az érettségi után meg rengeteg barátom és haverom van már. Az egyetemen, gyakorlatokon, munkahelyeken rengeteg embert megismertem, aztán sokszor jöttek az új emberek a már meglévő baráti kapcsolatokon keresztül.
6/18 A kérdező kommentje:
Szeretnék eljárni, és fogok is. Csak Ausztriában szeretnék.
2022. máj. 26. 19:46
7/18 anonim válasza:
3 év kint élés után megnyugtatlan, hogy Ausztriában is vannak bunkók. Nem másik bolygóra mész, ha most nem tudsz nyitni senki felé, akkor itt sem fog menni.
8/18 anonim válasza:
Na igen. Nekem is volt ilyen barátom, aki a külföldre költözéstől várta a megváltást, de hiába volt mindenki brutálisan barátságos vele az elején, vitte magával a problémáit és ott is egyedül maradt. Elsősorban magadon kell dolgozni, hogy az emberek akarjanak veled barátkozni. Egy kiegyensúlyozott, barátságos, boldog emberre egyszerűen tapadnak a többiek természetesen.
9/18 A kérdező kommentje:
Az az oka, hogy meleg vagyok. Még nincs jogosítványom, és hiába beszélgetek valakivel az interneten, nem fogok elmenni hozzá busszal, csak autóval. Az autó nagyobb mozgásteret biztosít. Tehát a melegségem miatt nem szeretnék itthon barátkozni túlságosan. De a jogsi lehet, hogy megváltotztatja a hozzáállásomat. Az iskolában ez miatt meg szinte kizárt a barátkozás. Fél év körülbelül, hogy legyen jogsim.
2022. máj. 26. 20:44
10/18 A kérdező kommentje:
*Megváltoztatja.
2022. máj. 26. 20:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!