Nagyon társasági ember vagyok, de nincsenek nagyon barátaim. Mit tegyek? Felnőttként hol lehet barátkozni?
Régen sok barátom volt, de ezeknek nagy része vagy csak simán elmúlt, vagy megváltoztunk és megbeszélve elváltak útjaink. Most 27/N vagyok, ott tartok, hogy van 4 lány, akivel úgy-ahogy, kivel jobban kivel kevésbé tartom a kapcsolatot. Ebből kettő messze is lakik, egy házas és most fog szülni (én meg messze vagyok még ettől az élethelyzettől), egy van akivel gyerekkorunk óta barátnők vagyunk, de neki nincs nagyon igénye annyit beszélni még találkozni. Mondjuk nem rossz, két három hetente van találkozó, meg heti többször beszélünk kicsit. Én viszont nagyon társaságkedvelő vagyok és nekem ennyi nem elég. Annyi ment meg, hogy van egy párom, együtt élünk, nagyon sokat vagyunk együtt. Neki sincs sok barátja, de az a kevés napi vagy heti szinten érdeklődik iránta.
Próbálkoztam azzal, hogy régi barátokra, akikkel megszakadt a kapcsolat (de nem haragból vagy ilyesmi) ráírtam, de vagy csak egy napig beszéltünk és inkább én érdeklődtem, vagy vissza sem írtak, vagy lekoptattak. Nem tudom, hogy így felnőtt dolgozó nőként honnan lehet barátokat szerezni munkahelyen kívül. Már ugye nem járok suliba, nem bulizok, nagyon elmenős hobbijaim nincsenek. Gondolom fiú barátom már nem lesz, még gimiben volt, de így felnőttként gondolom már max szex vagy szerelmi közeledés várható tőlük egy nő irányába, hacsak nem úgy haverkodunk össze, hogy pl a párom haverja, vagy az én barátnőm párja.
Tudtok tanácsolni valamit nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!