Mit tehet az ember annak érdekében, hogy felnőttként is lásson értelmet az életben pár nélkül?
Miért? Nem pont felnőttként lesz értelme? :D
Amúgy nem tudom ezer cél van amiért küzdhetsz, és építkezhetsz és pár nélkül akár még könnyebben is
"Miért? Nem pont felnőttként lesz értelme? :D"
Szerintem a gyerekkor jobb (egész jó gyerekkorom volt).
Hetente kb. tucatnyi olyan kérdés íródik ki, aminek az a lényege, hogy valaki nem talál társra (noha szeretne) és az a kérdése, hogy hogyan nyugodjon ebbe bele, hogyan fogadja el, hogyan legyen így értelme az életének stb. Az a benyomásom, hogy e kérdések döntő többségét vagy mindegyikét férfiak írják ki.
Őszintén kíváncsi lennék, hogy ennyi fiatalt érint-e ez manapság, vagy néhány (esetleg egyetlen) kérdező szórakoztatja újra meg újra a nagyérdeműt?
Nos, kérdező, szerintem rossz nézőpontból látod a világot. Ha társra vágysz, akkor ne nyugodj bele a társtalanságba, hanem keresd kitartóan a párodat. Ezzel együtt legyenek céljaid, valósítsd meg önmagad, már csak azért is, mert az ilyen férfiak vonzóbbak a nők számára. De ne a társadtól várd, hogy boldoggá tegyen, ill. értelmet adjon az életednek. Inkább te állj készen arra, hogy boldoggá tedd azt, aki társadnak szegődik.
"Őszintén kíváncsi lennék, hogy ennyi fiatalt érint-e ez manapság, vagy néhány (esetleg egyetlen) kérdező szórakoztatja újra meg újra a nagyérdeműt?"
Az incelek létezése szerintem egyértelmű választ ad arra, hogy az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!