Túl sokat kérek?Napi 8 órában elviselni a haldoklásom 2 millióért havonta 2-3 hónapig?
Amúgy valóban egyfajta prostitúcióról van szó. :D
Nem, lehet nem vagyok épeszű, de nekem nem érné meg két millió forint, hogy az értékes időmet egy általam gyűlölt személyre pocsékoljam.
18:17
Szóval inkább szexelnél pénzért ismeretlen emberekkel,mint,hogy filmezz valakivel?Aha...világos. :) Mindig tanul valamit az ember.
18:16
Egyszer már megtette.Nem kapott érte pénzt sem.Azóta sem értem neki ezt miért érte meg,most meg ennyi pénz hallatán miért tiltakozik.
18:19
Nincs szó szexről.Haldoklom,mondom... Örülök,hogy 50 métert meg tudok tenni meg el tudok menni lezuhanyozni,nem,hogy a szexen járjon az eszem.Azzal elkéstem pár évet. :)
Bár az én fogalmaim szerint egy prosti sokakkal szexel.Arról meg pláne nincs szó. :))
18:25
Akkor még nem volt kilátásban a meghalásom.
Ja,és első nap kapná a pénzt.Minden hónap első napján.
18:21
Akkor egy orvos,fodrász,ügyvéd,de jobbat mondok,egy pszichológus is prostitúcióban vesz részt?:)
18:47
Nem tudnak velem mit tenni.Meg a covid alatt nem is törődtek velem.Meg a koromból fakadóan nem vesznek komolyan.Anyu meg nem él,hogy az "asztalra tudott volna csapni",hogy igen is próbáljanak velem valamit csinálni,hogy gyógyuljak vagy valami...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!