Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátaim miért nem fizetik...

A barátaim miért nem fizetik a közös youtube fiókot?

Figyelt kérdés

Közös youtube csomagom van a barátaimmal, de szinte mindíg könyörögnöm kell a pénzemért. Mit lehetne tenni ez ellen? Már megmondtam nekik sokszor, több féle stílusban viccesen, komolyan. De nem vesznek komolyan ...

30/f

ma 10:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Felmondod.
ma 10:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

+1

Én is felmondanám.

ma 10:28
 3/16 anonim válasza:
100%
Ez még családtagokkal is így van sajnos. Mi egyszerűen kivettük őket a csomagból 2 év után. Nem szóltak, hogy hiányzik, szerintem vették a lapot...
ma 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem fizetnék senki helyett semmit
ma 10:35
 5/16 anonim ***** válasza:
43%
Mert megtehetik. Én sem fizetném a helyükben
ma 10:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Akinek könyörögni kell, azt ki kell rakni.

Mi a netflix-en osztozunk. Szimplán jelszót módosítottam és kizártuk a két nem fizető személyt. Pénzben, üzletben nincs barátság.

S odaadtuk olyan személyeknek, akik hajlandóak kifizetni a részüket.

Akik kevésbé ismernek, azok hajlamosak félvállon venni az alap kedvességem miatt. Akik ismernek: azok pedig tudják, hogy kedves vagyok, ám az azzal való visszaélést cseppet se tolerálom. Korrekten megteszem a lépéseket két figyelmeztetés után. (Az említett 2 személy amolyan társaságomhoz csapódott egyedek. Nem közvetlen barátok, ám mégis bizalmat adtam nekik, amivel visszaéltek.)

No és senkinek se sz,rják a pénzt, nah...

Amíg nincsen semmilyen következmény vagy/és tett, addig nem fognak komolyan venni.

De ez igaz az élet minden területére is.

Ha nem növesztesz tököt, addig nem igen vesznek komolyan vagy/és kihasználnak.

Példát kell statuálni, hogy legyen súlya a szavadnak.

ma 10:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem fizetik, mert te fizeted. Nekik mindegy, hogy kifizetik-e a részüket, vagy hogy mikor fizetik. Nem nekik kell a pénzük után futni. Elég gáz barátok az ilyenek.

Egyszerűbb lenne, ha csak a tiéd lenne, úgyis te fizeted, és nem kell senkivel sem szerencsétlenkedni emiatt.

ma 10:46
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de ez nem valami 4-5000 forintos dolog? Fejenként kb. 700 huf? Ennyiért pofám nem lenne ismire írni.
ma 10:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ui.: baleknak néznek. Visszaélnek a kedvességeddel.

Öcsém volt baráti társasága is ilyesmi volt. Haza fuvarozta őket buli után, piákat fizetett, kaját stb...

Aztán addig cukkoltam, hogy balek vagy öcsi, amíg fel nem cseszte magát s befogadta a tényt, hogy ingyenélők csüngenek rajta.

Nah abból a társaságból egy valaki volt, aki megmaradt. Nem véletlen. Az egyetlen korrekt igaz barátja mai napig.

Imádnivaló srác. Korrekt, egyenes, kedves.

ma 10:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Bocs, de ez nem valami 4-5000 forintos dolog? Fejenként kb. 700 huf? Ennyiért pofám nem lenne ismire írni."

Normális embernek pedig potyázni nem lenne pofája.

ma 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!