Mirimarika kérdése:
Mit csináljak, ha ignorálnak a legjobb barátaim?
Figyelt kérdés
Két legjobb barátom van, és nem tudom, hogy miért, de mostanában ignorálnak amikor mondani akarok nekik valamit, az iskolában, és amikor csak úgy talizunk, akkor is, és nem értem, hogy mi történt hirtelen. Mindent IS elmondunk egymásnak, és támogatjuk egymást, bármi történik, de pár napja elmondtam nekik a célomat, és, hogy már készülök rá egy pár napja. Nagyon lelkes voltam, de ők azt mondták, hogy úgysem fog sikerülni nekem és ez nagyon rosszul esett. Lehet, hogy csak én látok bele többet, de ha bárkinek van valamilyen tanácsa, akkor légyszi ossza meg velem.ma 16:28
1/7 anonim válasza:
Beszélj velük nyíltan, mondd el nekik, amit ide leírtál.
Ha ez sem hat, akkor meg tedd minimálisra velük a kapcsolatot. Mivel iskolatársak vagytok, és nem vagytok rosszban sem, ezétt köszönni lehet, de ne keresd őket, hanem keress új baràtokat.
2/7 anonim válasza:
Keress új barátokat. Nem feltétlenül az iskolából, én is neten találtam.
3/7 anonim válasza:
Akik ignorálnak téged, kedves Kérdező, azok a volt legjobb barátaid. Keress újakat, másokat.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Már így is sokkal jobban érzem magamat!
ma 17:41
5/7 anonim válasza:
Most nem vagy nekik érdekes.
Majd ha csinalsz vmit olyankor találnak vissza.
7/7 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, próbáld meg nekik elmondani amit itt is leírtál, és megbeszélni velük. Ha ez nem sikerül és továbbra is ignorálnak és nem támogatnak inkább lépj ki ebből a barátságból és próbálj meg új emberek felé nyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!