Vajon mi lehet a baj és mi lenne a legjobb számomra?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel jó volt 8 osztályig együtt voltunk.Utána már nem mert sajnos más iskolába kerültünk de hiába mentem át legutóbb nyáron abba a suliba ahova akartunk ő csak ott maradt hiába írtam neki hogy gyere nem is érdekelte.Lehet az is közrejátszik hogy apja otthagyta meg az anyját lehet először kellett volna hogy üzenet mellet hívjam is fel de amikor megpróbáltam még azt írta nem ér rá annak ellenére,hogy fent volt az Instán új telóm van és nem tudom a számát meg miért csak Nessaj ról ír de titkolja előlem hogy miként csinálta a sofőr iskolát meg utána képes volt érdeklődni egy lány után aki mindketten kedvelünk de én tudok barátilag a határt ő nem.Így el vagyok egy picit keseredve ki volt a hibás meg nem kellett volna vele haverkodni néha hiányoznak a régi idők de vannak új társaim akikkel lehet.Szóval mi lenne a legjobb számomra teendő és elnézést ha kicsit hosszú lett.jan. 2. 20:15
1/2 anonim válasza:
Engedd el. Latszik hogysajnos nem akarja a kapcsolatot tartani veled. Tudom hogy nehez, en is szembesultem vele annyi idosen mint te. Sokan le fognak peregni, legjobb baratoknak hitt emberek fognak eltunni melloled. Aztan majd lesznek uj es jobb barataid.
Hagyd menni!
2/2 A kérdező kommentje:
Hogy lehettem ilyen de akkor miért ír rám például Nessajjal kapcsolatban de egy sofőr iskola adna egy két infót az viszont nem megyen
tegnap 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!