Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy lány kimondja egy...

Ha egy lány kimondja egy fiúnak, hogy te vagy a legjobb barátom, akkor barátzóna? Nincs onnan kiút?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy hétvégi buliban többen, és a lány a haverok előtt mondta hogy de jó hogy összetalálkoztunk, már hiányoztam neki, és én vagyok a legjobb pasi barátja. Majd rámnézett és kérdezte hogy ugye így van? Aztán elhívott táncolni. Azt hittem leég a bőr az arcomról a többiek előtt mikor kimondta. Inkább ne mondott volna semmit. Tudom hogy ezek alapján csak barát lehetek, de hogy szoktassam le erről, hogy ez nekem nagyon ciki? Nem kell mondogatni, csak jól érezni magunkat és kész. Jól gondolom?
dec. 17. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Nincs kiút onnan.
dec. 17. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Mi a franc ebben a ciki?
dec. 17. 13:47
 3/15 Kései Sirató ***** válasza:
72%
Lehet még ebből több is szerintem. Ha korábban jártatok volna, akkor jelentené azt, hogy csak barát lehetsz, de így még akár a szerelme is lehetsz.
dec. 17. 14:23
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Mond el neki, hogy ha ezzel azt akarta mondani, hogy eszedbe ne jusson bepróbálkozni nála, akkor most erősítse meg és akkor hátrébb lépsz, és ezt a barátkozósdit is mellőzzük, mert pasiból vagy ő meg jó csaj és vonzódhatsz hozzá.
dec. 17. 14:34
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Szeretné, ha a barátzónából előbbre lépnétek.

Én nem szégyelltem volna magam a kijelentése miatt. Őszintén kitárta az érzéseit.

dec. 17. 14:40
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Én nem tudok elképzelni egy férfi legjobb barátot, hacsaknem meleg. Akivel annyira jóban voltunk, hogy ezt ki tudtam róla jelenteni, azzal hamar előrébb léptünk. Szerintem még ne kenődj el.
dec. 17. 15:01
 7/15 A kérdező kommentje:

Korábban nem jártunk, viszont lehet hogy tetszem neki, meg szokott dícsérni, igaz hogy azt mondja hogy "csinos" meg "szexy" vagyok (tudom pasinak ilyet nem mondanak csajok, de ő mégis) de mivel előhozta ezt a barát dolgot, nem is gondoltam bele többet.

Jelenleg valami pasi hajt rá, mert mesélte, de viszont azt vettem észre hogy velem többet találkozik mint a sráccal, mert még nem ismeri annyira gondolom azért.Ugyhogy a előlrébb lépést azt nem gondolnám most.

dec. 17. 15:06
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy, azért mesélte, hogy kapcsolj már. Téged jobban szeret. Viszont ha így lökdösni kell téged hozzá, te tekintesz rá barátként és nem a nőt látod benne ;)
dec. 17. 15:15
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
4es vagyok, ha azt mondod neki amit javasoltam, akkor ha kellesz neki, kapcsolni fog, ha meg tényleg csak barátkozna, akkor legalább lezárul a dolog.
dec. 17. 15:19
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Én is azt mondanám, hogy megtisztelő, hogy a barátjának tart, de te nem vagy biztos benne, hogy te is képes volnál őt csak barátnak tekinteni és ez nem lenne jó senkinek. Szóval a labda nála van.
dec. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!