Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzóna, Mit tegyek? Mi lenne a legjobb választás?
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, megpróbálom röviden leírni a problémámat, kicsivel több mint egy éve megismertem egy lányt. Nagyon jóba lettünk, szinte mindent tudunk egymásról. Naponta beszélgetünk, nagyno ritka ,hogy ne beszélnénk egy nap. és ez már vagy egy éve megy. Sokáig persze csak barátként néztem rá, de aztán persze ez változott(meglepő mi), 3 hónapja hónapja el is mondtam neki,hogy többet érzek. Erre ő csak annyit mondott,hogy nem tudja mi lenne jó. azóta eltelt ugye 3 hónap, és nem kaptam semmi konkrét választ. de ugyanúgy hangoztatja sokszor,hogy mennyire imád és mennyire de közel állok hozzá... röviden így ennyi, én meg már belebolondulok ebbe.Mert tényleg mindent megteszek érte,de semmi. Ti mit tennétek a helyemben? Valakinek van ilyesmi tapasztalata?:(
18/f
" de ugyanúgy hangoztatja sokszor,hogy mennyire imád és mennyire de közel állok hozzá..."
Igen, ez a nők nyelvén annyit jelent hogy "Bírom a személyiségedet, de külsőre egyáltalán nem jössz be. Ezt viszont nem akarom elmondani neked, mert akkor megsértődnél és megromlana a barátságunk"
Kitartás!
Tudom milyen megalázó és fájó egy kikosarazás, Én is átestem rajta, de ne aggódj, lesz más!
Lány létemre átéltem egy hasonlót, mint a hetes, csak egy fiúval ugye.
Mai napig szédít a srác, előtte meg kikosarazott, ráadásul osztálytárs, dupla szívás...
En epp ugyanigy voltam baratommal :)
Mi is baratként kezdtük :)
4-5honapig csak baratok voltunk de en mar az elso honapba kb meg kedvelten nem csak baratként aztan nagynehezen ki is nyögtem neki eloszor csak annyit mondott hogy ő is szeret meg minden de nem akarja elvesziteni a baratsagomat ezert jobb ha marad a baratsaghatar :)
Hat maradt is..egy darabig de aztan mar kb 1 fél napot alig birtunk egymas nélkul folyton egyutt akartunk lenni olyan jol elvoltunk es aztan mar ő akart tőlem tobbet :)
es mar 2 éve boldogok vagyunk egyutt :))
Szoval ne add fel a lényeg a türelem ! ;)
es sokkal jobb egy olyan kapcsolatba beleugrani akivel mar kb egymas szokasait is ismeritek stb mint egy "ohhh elmentem buliznu es osse jottem valakivel" kapcsolat mert az ugysem tart örökké :) legalabbis altalaban.
szoval hajra :) szorítok nektek remelem ossze jon :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!