Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel jóba vagyok. Nem mutassa jelèt annak h barátzónába tegyen. Simàn is ment volna, ha nem történt volna a következõ: az egyik legjobb haverom beleszeretett. Részletek lent, mit tegyek? Köszi elōre is.
1. Tanulj meg magyarul, mert nagyon paraszt módjára írtál ide.
2. Tehát nem vagy barátzónás, de más sem.
3. Nem mersz beszélni a csajjal, de sír a szád, hogy a haverod nehogy lecsapja a kezedről.
4. Tehát ha a tiéd nem lehet (mert gyáva vagy) másé se legyen?
5. Növessz tököt, és ha akarsz valamit a lánytól, közöld vele, mielőtt más teszi meg, és az nem feltétlen a haverod lesz.
hmm elsoben van valami
mit tegyel kuzdj ez ilyen élet, van aki ilyenkor azert kuzd h legyen kajája van aki azert h legyen csaja akit szeretni fog,
ne add fel és sok sikert
Basszus ember, lehet hogy keményebben írta le az első de adott tanácsot.
Ahogyan a második válaszoló is.
Ha meg nem mersz vele beszélni akkor sajnálom. Ez van. Megértelek hogy nem mersz meg hogy félsz de akkor viseld el a következményét.
Lehet, hogy kicsit nyersen fogalmaztam, de most komolyan. A haverjának nem akarja elmondani, mert nem akarja, hogy ez a barátságuk rovására menjen. A csajnak meg nem akarja elmondani, mert gyáva. Ha akar valamit, azért tennie kell, főleg, hogy a lányok nem csípik a félős fiúkat.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!