Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb lany baratomba. Hasonlo tapasztalatok? Kockaztassam?
Az van h egy ideje szerelmes lettem a legjobb lany baratomba, konkretan mindkettonknek csak mi vagyunk ilyen bizalmas baratja, viszont felek attol h ha elmondom neki visszautasit es nem leszunk baratok.. Valahogy ugy erzem nem is igazan attol felek h en veszintem el hanem attol h ha elveszitjuk egymast es magaba zuhan.. (akar bantja is magat, volt mar ra pelda..) amikor talalkozunk altalaban olelkezunk irtuk is mar egymasnak nem egyszer h szeretlek de ugy gondoltam mindig h csak baratkent irja. Egy honapja volt egy durva szakitasa azt is velem veszelte at, mar nagyon latja rajtam h van valami baj, nemreg ezen vesztunk kicsit durvan ossze h alapbol mindent megosztunk egymassal de en nem mondom el neki h mi bajom.. amikor osszevesztunk a baratnojevel beszelte ki a dolgot, a baratnoje el is kuldte nekem h olyanokat irt neki h nem fogom kibirni nelkule, szuksege van ram. Azota mar kibekultunk, amint meglattam h ennyire rossz neki azonnal bocsanatot kertem szerencsere nem faggatot tovabb a problemamrol. Egyszer ott aludtam nala par baratojevel egyutt, ott is olelkeztunk, kolcsonosen egymas valara fekudtunk, horrort neztunk kozben fogtuk egymas kezet stb..
Most mondhatjatok h ** eves vagy nem is lehetsz szerelmes de kerlek ertelemes valaszokat irjatok, igazabol ilyennel kapcsolatos tapasztalatokra lennek kivancsi, illetve arra h szerintetek kockaztassam e a baratsagunkat.. barmi mas kerdes lenne ezzel kapcsolatban nyugodtan kerdezzetek.. Valaszokat elore is koszi.
Helyesirasi hibakert bocsi, gyorsan irtam 😬
Elore is koszi h vegig olvastad! 😊
**/F
(A koromat azert csillagoztam ki mivel kedves gyakori kerdesek levette ugyanezt a kerdest egy olyan indokkal h a tini parkapcsolatok kategoria 16+ os es en nem voltam annyi de akit erdekel privatban megirom)
Ugyanezt tudom én is mondani.
Én 12 voltam ő 17 mikor megismerkedtünk. Kezdetben hülyülés,mivel kicsik voltunk, utána legjobb barátság, és most már 2 és fél éve együtt vagyunk. Boldogabb vagyok mint valaha. Próbáld meg. A jelekből szerintem fontos vagy neki, és ez több mint barátság. Én szurkolok nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!