Melyik magas folsav tartalmú terhes vitamint ajánlanátok? Melyik a legjobb? Hallottam már trimeszter, femibion, gravida az orvosom most a gynositol-t ajánlotta. Tapasztalatok esetleg valamelyikről? Még csak tervben van a baba. Köszönöm.
Én jutavitet szedek, nem drága és mindenből van benne ami kell. Főleg felkészülős időszakra tökéletes, de egyébként is ezt szedem.
Amit a dokid ajánlott nem ismerem, de biztos valamiért ezt javasolta.
Én a trimesztert szedem. 3hónapja. És semmi bajom. Én a Ratkó Tündével beszéltem erről. És ő elmkndta nem kitolja meghosszabitja a ciklust és nem is összekuszálja hanem helyre teszi azt. 1 doboz vagy levél beszedésével semmit nem érsz érünk el. Ez csak vitamin. Ndm gyógyszer. Nálam bevált. Sokkal jobb lett a ciklusom. Nem fáj semmim tőle. 2dbot kell szedni naponta. Egyszrre bő folyadékkal. Este ajánlott. Én ezt csak ajánlani tudom.
De megoszlanak rola a vélemények.
Nem tudok ide linkelni.. de a Trimeszter NEM kitolja a ciklust. Hanem helyre rakja azt. Nekem is igy volt. Aztán beszéltem a megalkotojával a Tündével!!
Én csak ajánlani tudom. Jo a közérzetem és a ciklusom is helyre jött tőle.
Köszi lányok. :) ma ezt teszteltem. Valószínűleg össze jött. 2 napja késik és kicsit még halvány a csík. Ilyenkor még várjak vagy hétfőn már mennyek is orvoshoz. Köszönöm :)
Gratulálok!
Ha nem kell gyógyszert irtani vagy nem kimondottan kérte a doki, hogy pozitív teszt után rögtön menj és vérzésed erős görcsöd sincs, akkor felesleges menned.
Két-három hét múlva bőven elég elmenni, akkor már van szívhang és megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!